Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi pontosan az MLM? Valóban...

Mi pontosan az MLM? Valóban lehet vele pénzt keresni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 00:25
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/295 anonim ***** válasza:
24%
Ha már annyira nagy ismerője az írásaimnak, nyugodtan kezdje el megcáfolni őket, ahelyett hogy engem próbál idegesíteni ezzel szánalmas álpszichológusi dumával. Ja, hogy az nem megy? És ezzel igazolva van több korábbi állításom a fajtátokkal kapcsolatban? Köszöntem...
2013. febr. 19. 07:45
 232/295 anonim ***** válasza:
83%

Megcáfolták azt már többen is, csak az ön fejében csakis az ön vélt igazsága létezik és így ön nem látja be ha a másiknak van igaza. Az internet tele van az olyan "okos" emberekkel akik a monitor mögött jobban tudják, hogy mit és hogyan kell csinálni. Viszont az élet úgyis minket igazol, már több, mint 50 éve. Jól írta Géza, hogy ön még 10 év múlva is azt fogja saját magának magyarázni, hogy miért működik az mlm és, hogy miért is nem érdemes vele foglalkozni, mert valami vélt magyarázatot most is talált rá és később is fog. Az kicsit sem jelent önnek problémát, hogy a piac működését nem képes megérteni, így az mlm működését sem, pedig erről több könyvet is írtak már. Persze ez közös jellemzője a kritikusoknak, hogy nem értik a működését, miközben azt hiszik, hogy igen és soha nem is fogják megérteni.

Ami pedig a pszichológiát (már megérte tanulni) illeti elég volt egy kicsit megkapargatni az ön érzékeny személyiségét máris kibújt a szög a zsákból majd előjött a valódi énje és kimutatta a foga fehérjét. Vagyis, hogy ön messziről lenézi az mlmet és azokat akik ezzel foglalkoznak. Márpedig, mint ember ilyen igencsak elfogult. Aki pedig nem tud objektív lenni, ez tükröződik az írásaiban is.

Tudom, hogy mindazt amit leírtam sosem ismerné el, hogy igaz mivel ez ellenkezik a természetével így nem is várhatom el. Azért felettébb érdekes látni, hogy a "sérült" emberek hogyan viselkednek és mikre képesek csakis azért, hogy egy vitában az igazukat megvédjék. Ami egyébként teljesen felesleges.

2013. febr. 19. 08:05
 233/295 anonim ***** válasza:
82%

ma 06:26

Tudom, hogy így van, csak felhúzott azzal a tenyérbemászó stílusával. Ami pedig a többit illeti az már elég sok embernek feltűnt. Persze mindenki téved rajta kívül.

2013. febr. 19. 08:13
 234/295 anonim ***** válasza:
87%

"A te kérdésedre válaszoltam. Ill. a kérésedre pontosítottam. "

Valamit félreérthettél. Én soha nem kérdeztem olyat egy összkerekes témában, hogy milyen a töréstesztje bármelyik autónak.

Ezt a két témát csak te kevered ide az egységsugarú agyaddal, és számítasz arra, hogy találsz olyan hasonlóan egyszerű olvasót, aki nem veszi észre a csúsztatásodat. Ha a Nivát besározhatod, mert nem biztonságos a gyalogosgázolásos baleseteknél, hátha sikerül mindenkivel elhitetni, hogy az összkerékhajtás ördögtől való. Nem gondolhatod, hogy van akár egyetlen idióta is a gyik olvasói között, aki szerint ez logikus. Ja, logika? Bocs, azt teljesen mellőznöd kell, mert hamar elvéreznél.

2013. febr. 19. 08:16
 235/295 anonim ***** válasza:
47%

Már csak annyit fűznék hozzá, hogy nem bizonygatásképpen, csak értelmezés szempontjából dobtam be,aminek jól látszódik is az eredménye. Egy esetben sem került vizsgálatra a 14-es pont, mert nem történt bejelentés azzal kapcsolatban, vagy nem volt bizonyítható, hogy elhangzott volna bármi olyan állítás, ami azt valószínűsítené.

Két kivétel:

A Sciennet és az MKK jelenleg, ami szintén MLM rendszerű.

[link]

[link]

Más alpontokban - termék esetén tápkiegnél tipikus a gyógyhatás, vagy a nem igazolt minősítés-

viszont igen, elég sok ilyen eset volt,kisebb-nagyobb nevekkel a háttérben ( [link] nem csak a fent említett kettő. Azokat leginkább tagok szempontjából lenne érdekes megnézni, mert pl. egy kispénzes ügynök, vagy Bt. is kerülhet akár a tönk szélére ilyen eset miatt, ahogy került is a Flavin kapcsán:

[link]

[link]

[link]

Nyilván, aki egyáltalán gondolkodik előtte egy kicsit, az lehet hogy ezt kockázatként kezeli, már persze ha nem elhiszi azt, hogy magánszemélyként lehet üzletszerűen tevékenykedni, ami maga egy nagy rizikó.

2013. febr. 19. 08:29
 236/295 anonim ***** válasza:
79%

Na pont a sciennet meg az MKK. Az elsőről már tudjuk, hogy nem mlm volt hanem csalás a másodikról még csak sejthető, hgoy nem legális.

"mlm szerű" =/= MLM

Ami meg a "megtévesztést" illeti, igen estek túlzásokba a cégek. De nekem senki ne próbálja meg bemagyarázni, hogy ugyanazon hatóanyagnak (vitamin, ásványi anyag, gyógynövény kivonat vagy legyen bármi ilyen) nincs hatása, hogyha tápkiegként kerül forgalomba.

Azt már annál inkább, hogy nem mindegy a minősége vagy éppen és főleg a tisztasága. Több független laborvizsgálat igazolja, hogy rengeteg a gagyi termék a polcokon, na ezt viszont az mlm termékekről nem lehet mondani.

Ezt a piacot is kellene szabályozni legalább egy éves rendszeres ellenőrzéssel, ahol pontosan ellenőriznék, hogy mi van a termékben.

Ami meg a magyar jogszabályokat illeti pontosabban a termék engedélyeztetését az külön vicc bizonyos esetben. Olyan termékeket tiltottak ki Mo-ról mondvacsinált indokokkal amit minden EU tagországban meg lehet vásárolni csak nálunk nem. Több, mint 10 évig lehetett kapni aztán meg betiltották, olyan indokkal ami alapján több más gyártó termékét is betilthatnák azok mégis forgalomban lehetnek.

Az okok nem publikusak és természetesen letagadnák, hogy úgy van, de egyébként nyílt titok aki jártas a témában.

Ami pedig a minőséget illeti, hogy nem mindegy mit is veszünk és mit is írnak rá a címkére, mert nem azt kell ráírni ami valójában benne van. Sajnos vannak akik ezt ki is használják, a rosszabb eset amikor szennyezett a termék. Mert ugye a gyógynövény az gyógynövény vagy mégsem?

[link]

2013. febr. 19. 09:03
 237/295 anonim ***** válasza:
79%
* "mlm rendszerű" =/= MLM
2013. febr. 19. 09:04
 238/295 anonim ***** válasza:
27%

Igen, az engem jól megcáfoltak lemez. Ami annyiból áll, hogy ezt benyögi valamelyik hasonlóan névtelen, karöltve azzal, hogy baromságnak titulálja az érvelésemet.

Aztán persze erre hivatkozva a többi névtelen is csípőből hivatkozik az én megcáfolásomra, hozzátéve a temérdek tévedésemet. Ekkor szoktam kérni, hogy mutassanak rá ezekre, és itt fut zátonyra a kommunikációs kísérlet.

És mindez ízlés szerint megszórva a személyiségemet okoskodva firtató elemzésekkel.

És a csúcs, aki "kritizálja" az igazából nem érti. Sőt, én még a piac működését sem értem, nem csak az MLM-ét. Nyilván...

Kritikussal is nyilván azért van tele a net, mert mind aljas módon gáncsot kívánnak vetni mások sikerének. És nyilván mind csak hátat fordítanak az igaz tudásnak, aki mindenkit eljuttatna a pluszplusz édenébe.

Meg persze a Wikipédiát is csak bukott mlmhater-ek írják.

A többi meg szintén csak szánalmasan gyenge álpszichológikus hablaty. Persze, pszichológiát tanult, de a mondatszerkesztése kb. egy kora tizenévesé. Nagyon hihető.

A következtetés már eleve teljesen nyakatekert, ebbe bele se megyek. Hogy mit gondolok az MLM-et művelőkről arról fogalma sincs. Alap, hogy ezek az emberek két, jól elkülöníthető csoportra oszthatók, és ezeket még csak véletlenül sem lehet összekeverni. Szerepüket tekintve is teljesen mások, ebből következően az én érzéseim sem feltétlenül homogének ezen csoporttal kapcsolatosan.

Magáról a rendszerről pedig már kifejtettem a véleményemet, viszonylag részletesen. De persze sokkal biztosabb az, amit ön ily magabiztosan állít - egyébként nem is értem mire alapozva, de nem is nagyon érdekel.

(Nagyon zárójelesen:

"Az kicsit sem jelent önnek problémát, hogy a piac működését nem képes megérteni, így az mlm működését sem, pedig erről több könyvet is írtak már."

ezen az oldalon, az én nevem alatt kicsivel több írás található az MLM rendszerekről, mint az ön semmije alatt, és ezek a fölényeskedő stílusa ellenére továbbra is cáfolatlanok.)

Továbbá most látom, két névtelenünk is van. Összkerekes kolléga, ha már szintén a névtelenséget választottad, legalább odafigyelhetnél arra, hogy mások is írnak ide. Innentől az egész vergődésed nevetségessé vált.

Világosabban, hátha te is fogyatékos vagy:

Az egy válasz volt valakinek, aki nem te vagy, de ettől még a témába vág. Hiába próbáltál meg engem hülyének beállítani, ezzel csak saját magadról sikerült.

k.géza

Inkább azzal húztalak fel, hogy kimondtam az igazat. Meg tele a nadrág, ha nem csak a neten át kellene személyeskedni.

2013. febr. 19. 09:07
 239/295 anonim ***** válasza:
45%

Én megértelek Géza bácsi...

De nekem két alapvető dolog jutna ilyenkor az eszembe. Ha kitiltják itthonról, akkor nem itthon kell vele foglalkozni és próbálni értékesíteni.

A másik, hogy nem véletlenül van az Oéti és az OGYi számozás. Biztos van valamilyen "hatása", de kérdés, hogy mivel és hogyan igazolod.Ez csak pénz és vizsgálat kérdése?

Na, már most akkor azt mondd meg, hogy itt nálunk, a bükki füves embernek Szabó Gyuri bácsinak, hogy lehet OGYIS terméke [link] cukorbetegek részére, természetes összetevőkből, míg a kyani-nak egy éppkézláb, összetétel sincs feltüntetve a termék oldalán de a termékforgalmazó, inzulin helyett ajánlja, hatszor annyiért, mint az öreg teáját? igaz hozzátéve, hogy az alvászavart és vérnyomást is rendbe hozza..

A mi van benne, az egyébként nagy általánosságban OÉTI, és ISO minőségbiztosítási kategória kellene hogy legyen, már ha lenne néhány esetben.

A tápkiegre, meg -ez tényleg csak szubjektív vélemény-, nagyon nem is biztos, hogy szükség lenne, eltekintve néhány esetet, ha maga a táplálék amit fogyaszt a fogyasztói társadalom, maga a szó szoros értelmében teljes értékű lenne.

Mert lehet venni már pl. tejitalt, reggeli italt, 1,5%-os tejet, 2,8-ast, de próbálj meg ezekből otthon joghurtot csinálni...

Míg háztól teljes értékű, nem pasztörizált, karamell ízű, érték csökkentett nyers tejet kapok 160 Ft/literért, ami egy akció nélküli alsó áras, másfelesnek felel meg a hiperben.

2013. febr. 19. 09:27
 240/295 anonim ***** válasza:
76%

Cáfolatlanok hát. Amikor egyértelműen megcoltak azt sem ismreted el, akkor csak úgy simán nem reagáltál rá semmit sem vagy csak letudtad annyival, hogy pfff nem is érdemes vele foglalkozni.

A wikipediahoz meg volt szerencsém nem mlm témában az igaz, de a tapasztalatom meg van, hogy nem kell érteni a témához akár mekkora hülyeséget fel lehet tenni. Azt olyan "szakértők" is szerkeszthetik, mint te. Csak kell találni egy forrást meg egy mlmhater moderátort és akármekkora baromságot le lehet írni. Ami az mlm kritikánál adott is volt, amíg ki nem tiltották az illetőt a wikiről. Igen, ilyen ember írta a kritika egy részét a többi meg fordítás egy mlmhater honlapról aminek a valósághoz annyi köze van, mint neked az mlmhez az életben. Szóval semmi.

A wiki egyébként is annyit ér, mint a forrása, a kritika forrása egy vicc az nem az mlmet mutatja be hanem tipikusan a piramisjátékot, de te ilyen szinten vagy tájékozott az mlmről így nem is csodálkozunk azon, hogy mennyi baromságot vagy képes összehordani.

És ismét hoztad a formádat, hogy te tévedhetetlen vagy és téged senki sem cáfol meg sosem. Ha képtelen vagy elismerni, hogy megcáfoltak akkor nem is fognak sosem. Persze a monitor mögött nagyon okos vagy és csak kamuból minősülnek emberek meg az mlm már elavult, mert te ezt mind kiokoskodtad. Gratulálok hozzá. Az mlm meg egyre elavultabb lesz főleg az olyan okosok szerint, mint te.

2013. febr. 19. 09:29
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!