Újfent mindent az egység sugarú agyadhoz mérten kezelsz...
Nem azt mondtam, hogy tudom melyik városban élsz/dolgozol, csupán azt, hogyha kamuzol valamit, az összeférhetetlen lesz az előzményeiddel.(Mondjuk valóban, ez azt feltételezi, hogy akkor igazat mondtál, tehát ebben is van egy buktató)
Egyébként meg tökmindegy, mehetek akárhova, egy ilyen szánalmas nettroll úgysem fog megjelenni. Eleve árulkodó, ahogyan csípőből olyannak(esetünkben gyávának) akarjátok beállítani a vélt ellenségeiteket, amilyenek valójában ti vagytok.
Apropó, nem te süvítesz a +idő +pénz felé? Meg a hálózatosdi amúgy is sok utazással jár, persze amikor már a neten nagy mellénnyel összehordott szidalmaid mögé kéne kiállni egyből van egy rakás kifogás....
Kedves Géza!
Az ilyen jellemtelen emberekre kár akár egyetlen percet is pazarolni. Ahogy látom tipikusan csak azt nézi, hogy a másik mikor és mit hibázik majd ezen lovagol folyamatosan. Retteg attól, hogy ő hibázzon, ha mégis bekövetkezne akkor mindent elkövet azért, hogy ezt leplezze. Még azt is, hogy a másik embert állítja be a saját hibája okozójaként, a módszerek végtelenek. Nem ér az ilyen két betűt sem.
Meg van neki a maga problémája amit a természetéből fakadóan sosem látna be, hogy probléma, ahogy látom nem is kis problémákról van szó. Az ilyennek inkább segítség kellene, persze nyilván nem fogadná el, mert az ellenkezne a természetével. Ugyanis először azt kellene saját magának beismernie, hogy valami nem stimmel, ez pedig ellent mond azzal, hogy ő tévedhetetlen.
Szép napot és nyugodtság, inkább az üzletre fordítsa ezt az energiát.
ice,
ezt írod.:
" De
szokásosan egység sugarú körré
egyszerűsödik minden a fejedben."
Aztán beidézel két írásos anyagot, aminek közé nincs a témához.
Segítek. Ez a kérdés az összkerékhajtásról szól. Te leírod, hogy az összkerékhajtás szar, aztán "megindoklod", hogy azért szar, mert a lada niva összkerékhajtásos, és 0 csillagot kapott törésteszten... Aztán beidézeld a töréstesztet.
WTF? Kinek egység sugarú az agya?
"Aztán beidézel két írásos anyagot, aminek közé nincs a témához."
A te kérdésedre válaszoltam. Ill. a kérésedre pontosítottam.
No comment...
"mivel önnek szent meggyőződése, hogy az mlm hülyeség."
Ez is csak simán alaptalan (és rosszindulatú) feltételezés.
"Én bárkinek elmondom az mlmel kapcsolatos tapasztalatomat és alá is tudom támasztani személyesen is, de az ilyen emberekre nem szoktam sok időt pazarolni..."
Értsd: bárkinek szívesen előadod magad, kivéve az olyanokat akik nagyon jól tudják, hogy csak hivatás szerűen lyukat próbálsz mások hasába beszélni.
"Ez is csak simán alaptalan (és rosszindulatú) feltételezés."
Az írásai alapján ez több, mint feltételezés. Persze ismét letagadja, hogy a másiknak van igaza jó szokásához híven.
A tisztelet sem az erős oldala ahogy látom, persze ezen sem lehet meglepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!