Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi pontosan az MLM? Valóban...

Mi pontosan az MLM? Valóban lehet vele pénzt keresni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 00:25
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/295 anonim ***** válasza:
25%

Újfent mindent az egység sugarú agyadhoz mérten kezelsz...

Nem azt mondtam, hogy tudom melyik városban élsz/dolgozol, csupán azt, hogyha kamuzol valamit, az összeférhetetlen lesz az előzményeiddel.(Mondjuk valóban, ez azt feltételezi, hogy akkor igazat mondtál, tehát ebben is van egy buktató)

Egyébként meg tökmindegy, mehetek akárhova, egy ilyen szánalmas nettroll úgysem fog megjelenni. Eleve árulkodó, ahogyan csípőből olyannak(esetünkben gyávának) akarjátok beállítani a vélt ellenségeiteket, amilyenek valójában ti vagytok.

Apropó, nem te süvítesz a +idő +pénz felé? Meg a hálózatosdi amúgy is sok utazással jár, persze amikor már a neten nagy mellénnyel összehordott szidalmaid mögé kéne kiállni egyből van egy rakás kifogás....

2013. febr. 19. 05:14
 222/295 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Géza!

Az ilyen jellemtelen emberekre kár akár egyetlen percet is pazarolni. Ahogy látom tipikusan csak azt nézi, hogy a másik mikor és mit hibázik majd ezen lovagol folyamatosan. Retteg attól, hogy ő hibázzon, ha mégis bekövetkezne akkor mindent elkövet azért, hogy ezt leplezze. Még azt is, hogy a másik embert állítja be a saját hibája okozójaként, a módszerek végtelenek. Nem ér az ilyen két betűt sem.

Meg van neki a maga problémája amit a természetéből fakadóan sosem látna be, hogy probléma, ahogy látom nem is kis problémákról van szó. Az ilyennek inkább segítség kellene, persze nyilván nem fogadná el, mert az ellenkezne a természetével. Ugyanis először azt kellene saját magának beismernie, hogy valami nem stimmel, ez pedig ellent mond azzal, hogy ő tévedhetetlen.

Szép napot és nyugodtság, inkább az üzletre fordítsa ezt az energiát.

2013. febr. 19. 06:26
 223/295 anonim ***** válasza:
26%
Újabb névtelen. Pont annyit is ér a személyeskedő dumája.
2013. febr. 19. 06:33
 224/295 anonim ***** válasza:
84%
Ismét a névtelenséggel védekezik mivel mással nem tud, azt sosem ismerné be, hogy másnak van igaza. Hasonló reakcióra számítottam öntől. Köszönöm, hogy igazolta saját magát.
2013. febr. 19. 06:50
 225/295 anonim ***** válasza:
26%
Eleve az egész ott kezdődik, hogy ti nem tudtok valódi érveket felhozni az MLM mellett, ezért kezdtek személyeskedni. Ráadásul mindezt maximális névtelenséggel. Te ugyanúgy nem mernéd ezeket szemtől-szemben megismételni, mert ugyanolyan beszari troll vagy. Itt kezdődik az, hogy kinek ér valamit a szava, és kinek nem.
2013. febr. 19. 06:58
 226/295 anonim ***** válasza:
84%

ice,

ezt írod.:

" De

szokásosan egység sugarú körré

egyszerűsödik minden a fejedben."

Aztán beidézel két írásos anyagot, aminek közé nincs a témához.

Segítek. Ez a kérdés az összkerékhajtásról szól. Te leírod, hogy az összkerékhajtás szar, aztán "megindoklod", hogy azért szar, mert a lada niva összkerékhajtásos, és 0 csillagot kapott törésteszten... Aztán beidézeld a töréstesztet.

WTF? Kinek egység sugarú az agya?

2013. febr. 19. 07:01
 227/295 anonim ***** válasza:
26%

"Aztán beidézel két írásos anyagot, aminek közé nincs a témához."

A te kérdésedre válaszoltam. Ill. a kérésedre pontosítottam.

No comment...

2013. febr. 19. 07:07
 228/295 anonim ***** válasza:
87%
Önnek semmi sem értelmes érv, mivel önnek szent meggyőződése, hogy az mlm hülyeség. Az ilyennel meg kár vitába szállni. Szerencsére nem az ön fejével kell gondolkodnom. Én bárkinek elmondom az mlmel kapcsolatos tapasztalatomat és alá is tudom támasztani személyesen is, de az ilyen emberekre nem szoktam sok időt pazarolni, már az is több a kelleténél amit itt töltöttem el ezen a fórumon.
2013. febr. 19. 07:13
 229/295 anonim ***** válasza:
26%

"mivel önnek szent meggyőződése, hogy az mlm hülyeség."

Ez is csak simán alaptalan (és rosszindulatú) feltételezés.

"Én bárkinek elmondom az mlmel kapcsolatos tapasztalatomat és alá is tudom támasztani személyesen is, de az ilyen emberekre nem szoktam sok időt pazarolni..."

Értsd: bárkinek szívesen előadod magad, kivéve az olyanokat akik nagyon jól tudják, hogy csak hivatás szerűen lyukat próbálsz mások hasába beszélni.

2013. febr. 19. 07:21
 230/295 anonim ***** válasza:
92%

"Ez is csak simán alaptalan (és rosszindulatú) feltételezés."

Az írásai alapján ez több, mint feltételezés. Persze ismét letagadja, hogy a másiknak van igaza jó szokásához híven.

A tisztelet sem az erős oldala ahogy látom, persze ezen sem lehet meglepődni.

2013. febr. 19. 07:30
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!