Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van itt olyan, akinek sikerült...

Van itt olyan, akinek sikerült a követelését végrehajtón keresztül érvényesítenie?

Figyelt kérdés
1M-val tartoznak nekem, és az a tapasztalatom, hogy a végrehajtó nem foglalkozik komolyan az üggyel. 51eFt-ot fizettem a költségeik előlegeként, ebből hajlandóak voltak a TB-nek és a földhivatalnak írni egy levelet. Nem volt otthon az adós, mikor keresték, hát nem baj, majd legközelebb. A TB jelezte, hogy társas vállalkozó, de a végrehajtó ezzel sem foglalkozik. Telefonon nem nagyon adnak felvilágosítást, azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy nem látja a gépben. Na de én épp azért bíztam meg őket, hogy hajtsák végre a követelésemet, mivel ehhez nekik van joguk. Van valakinek tapasztalata ezen a téren?
2011. dec. 20. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk most 2 ügy van behajtónál. Az egyiknél ugyanez a végrehajtós tortúra lett volna, tetemes előre fizetésért és minimális behajtási esélyért cserébe. A másikat már eleve nem is adtam végrehajtónak. Mindkét ügyben papír van a tartozásról, és a behajtóm mindent megmozgat, hogy pénz legyen belőle. Mindezt minimális előlegért és SIKERDÍJ-ért cserébe. A végrehajtó leszedi a nagy lóvét, aztán ennyiben marad az ügy.
2011. dec. 20. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:
40%
"Kopasz és Szergej bt-t" bízd meg.Régi bevált módszereket alkalmaznak ,nem leveleket írnak.Lehet hogy felezned kell velük a tartozáson,de az is lehet hogy megkapod az egészet mert ők kétszerannyit behajtottak az adóson vagy véletlen rájuk íratta az egész házát.Viszont így esélyed van a pénzedhez jutni.Jelenleg csak lehúznak mégjobban ,aztán mossák kezeiket.
2011. dec. 20. 15:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Most már én is behajtóhoz fordultam, marhára idegesít, hogy röhögve költi a pénzemet. Csak attól tartok, hogy ha megjelennek nála a behajtó emberei, nehogy berágjon és ő küldje a családomra a "Kopasz és Szergej"-t, aztán újra én szívok.

Köszi a véleményeket, remélem látjuk még legalább a pénzünknek egy részét!

2012. febr. 4. 14:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!