Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Melyik mezőgazdasági ágazattal...

Melyik mezőgazdasági ágazattal érdemes foglalkozni jelenleg?

Figyelt kérdés

Szeretnék őstermelőként vállalkozást indítani, amire már teljesen kidolgozott terveim vannak, de mégegyszer szeretném átgondolni, hogy biztos nincs-e olyan, ami jobb lenne a számomra, ezzel kapcsolatban nagyon örülnék bármilyen tudásnak azoktól, akik látják ezeket a valóságban.

Az elsődleges gondolat a kacsa/liba tömés, emellett felmerült még a bogyós gyümölcs termesztés fűtött sátorban, vagy gyógy- és füszernövények, illetve gomás sátrak kialakítása, nyúltenyésztés. Ha van még ezen kívül olyan, aminek jelenleg jó a piaca, csak nem gondoltam rá, az is nagyon érdekelne.

tegnap 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Nem éri meg mezőgazdasággal foglalkozni.
tegnap 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem. A libatömés állatkinzás több EU-s országban, előbb utóbb itt is ez lesz. A gombások, csirkések, Nyúlászok, disznóhizlalók a falunkban mind rég abbahagyták. Tehén egy sincs már, 25 éve még csorda járt a legelőre.
tegnap 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Nulláról sajnos nem éri meg.

Magadnak kicsibe, a saját örömödre termelgetni igen.

Haszonért, vállakozás szinten nem tudod felvenni a versenyt a sok zsírosparaszttal akik ki vannak tömve támogatásokkal, álmukban is pénzt keresnek a földjeik, állományuk, amint van egy üres föld azonnal elővásárlási jogon le tudnak rá csapni, lehet van generációs tapasztalat is mert már az elődök is gazdák voltak...

Szóval nem ajánlom... vannak ennél jobb irányok szerintem

tegnap 15:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok a hozzászólásokért, többségében egyet is értek, de én még látok lehetőséget a mezőgazdaságban. A családom kacsákkal és libákkal foglalkozik és jól él, bár nem mondom, hogy nem érzik a madárinfuenza hatását. Én is szeretnék valami hasonlót, ami az enyém, hogy ne mondja majd senki, hogy mindent alám tettek. Nem véletlen hezitálok, én is látom hogy romlik a helyzet. Azt biztosan tudom, hogy bármibe is fogok, csak integrátoron keresztül.
tegnap 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!