Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol lehet külföldi feliratkozó...

Blackkitty_18 kérdése:

Hol lehet külföldi feliratkozókat szerezni Onlyfans-hez?

Figyelt kérdés

3 hónapja kezdtem, szeretnek is nagyon sokan viszont külföldiek nem nagyon akarnak jönni pedig twitterre is rendszeresen posztolok angolul is.

VPN is be volt kapcsolva, de semmi nem segített. Instagram/Twitter/Telegram már van.

Reddit kilőve, mert baromira nem értem hogy van ott minden…😄

Esetleg nincs valami csoport ahol Amerikai férfiak vannak vagy bármi más? Köszi ha válaszolsz❤️

nov. 15. 00:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha elküldöd nekem az oldalad címét, segítek feliratkozókat szerezni. Sok külföldi csoportban benne vagyok.
nov. 15. 06:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Ázsiai férfiak felé nyissál inkább!
nov. 15. 08:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Amit az ügynökséged, managemented javasol.

Egyedül nem fogod tudni felfuttatni magad.

nov. 16. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs 50-100 ezer követőd instán, akkor ebből nem fogsz megélni.
nov. 16. 12:29
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is csak ügynök segített. Nyilván ha tudnám hogy hogyan csinálta, nem kéne odaadnom a keresetem tizedét neki.
nov. 17. 11:58
 6/9 anonim válasza:
Ne addj ki semmiféle oldalt, mert vissza fog élni. Nem lesz több követőd, igérgetni fog, becsap és ingyen akarja majd, hogy foglalkozz vele! Futtasd fel magad, akik itt igérgetnek, azok csak hiénák!
nov. 24. 05:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Így van. Futtasd fel magad, amennyiben tudod.

nov. 24. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Hetesnek van igaza. Aki egymaga akar befutni úgy hogy nem celeb, az vagy idióta vagy annyira zseni hogy egyszerre képes 4-5 fős csapat feladatát ellátni. Én foglalkozok OF manageléssel, el se hiszitek hogy mennyi munka van vele. Marketing, retusálás, reklámozás, brandépítés, networking. Már csak annyi képes megszázszorozni az előfizetők számát hogy az algoritmus mennyire "szeret".

Persze lehet mondani hogy sóher vagyok és nem adom oda a keresetem 10-20%-át egy szolgáltatásért, de gondoljatok bele hogy jobb havi 1000Ft vagy 100 ezernek a 80%-a? A világ legnagyobb befutott márkái is hihetetlen összegeket (százmilliárdokat) költenek el reklámokra, pedig azért őket ismerik anélkül is.

nov. 24. 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondod te.

Meg meg lehet nézni a referenciákat.

Kérdés, hogy a hölgy, tud-e egymaga tényleg minőségi tartalmaz előállítani, nap mint nap, minden platformra többet is megfelelő minőségben, és megfelelő szakértelemmel, tapasztalattal rendelkezik-e, hogy ismerje, mit szeretnek azok a szociális platformok.

nov. 24. 13:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!