Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy kocsma vagy koktélozó...

Egy kocsma vagy koktélozó nyitásánál mekkora költséggel kell számolnom Budapest belvárosában?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy koktélozót vagy kocsmát nyitni Budapest belvárosában (Belső-Erzsébetváros, VI. vagy V. kerület) attól függően, hogy hol találnék megfelelő üzlethelységet (jobb környéken különleges koktélozó, rosszabb helyen kocsma). Egyenlőre ilyen 10-15m Ft össszegben gondolkoztam, kíváncsi vagyok arra, hogy van-e valakinek tapasztalata hogy ez mennyire elégséges a kezdeti költségek fedezésére (engedélyek, kaukció, bérleti díj, rezsi, árukészlet, stb)

#kocsma #bár #kezdőtőke #nyitás költsége #vállalkozásindítás #koktélozó
nov. 13. 19:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Hááát, a berendezésre biztos elég lesz.
nov. 13. 20:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

1

Nem valószínű.

nov. 14. 00:10
 3/16 anonim ***** válasza:
63%

"(jobb környéken különleges koktélozó, rosszabb helyen kocsma). Egyenlőre ilyen 10-15m Ft összegben gondolkoztam"

Egyelőre gondolkozz még tovább, ez az Ötkerben egy nem túl nagy helyiség egyével bérleti díjára elég csak.

Vendéglátós végzettséged és szakmai tapasztalatod gondolom van. Vagy tévedek?

nov. 14. 18:21
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
nov. 14. 22:08
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Ha kezedben van az összeg, keress meg!
nov. 15. 08:03
 6/16 anonim ***** válasza:
A kocsma jóval olcsóbb mint a "különleges" koktélozó - egyszerűen nincs egy lapon a kettő a költségek tekintetében
nov. 15. 10:17
 7/16 A kérdező kommentje:

3as: Nem egy Ötkert méretű hely nyitásában gondolkozok reálisan, tisztában vagyok vele, hogy valami nagyon kis hely férhet bele a keretbe. Illetve hasznos lenne már olyan helyet találni, ami részben vagy teljesen berendezett ezzel a felszerelés költségének egy jó részét megspórolva.

Tisztában vagyok vele, hogy valószínűleg ennél többre lesz szükségem csak szeretnék tisztábban látni hogy mennyi lehet a realitás egy kisebb hely esetében.

nov. 16. 02:45
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell ahhoz saját koktélozó, hogy megigyál hetente egyszer 2-3 koktélt. 🍸

A "kisebb hely" amúgy hogyan fogja kitermelni a költségeket? Még a nagyobb sem...

nov. 16. 04:32
 9/16 anonim ***** válasza:

Budapest belvárosában egy garázs nem jön ki abból a 10-15 millióból.

Amit te akarsz minimum kell egy 50 misi.

nov. 18. 13:41
 10/16 anonim ***** válasza:
73%
Nézzél eladó, kiadó kocsmát, bárt, üzlethelyiséget és megtudod.
nov. 18. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!