Budapest belvárosában hol vannak olyan turik, ahol 500-1000 ft között lehet kapni ruhákat?
Hummanába érdemes elmenni árucsere előtti napokon. Ugyan kisebb a választék, de olyankor nagyon olcsón adják a dolgokat. Az árucsere időpontja fent van a neten, így tudsz előre tervezni
Ennyire olcsón régen láttam már még viselhető darabokat.
Van két Cream outlet: Rákóczi út a Keleti felé és körúton valahol.
A Blahánál lévő Cream turi emeletén minden 1400 - 1900 huf között szokott lenni.
A cseriti üzletekben taláhatsz még esetleg ennyiért
Milyen méretet viselsz?
Még nem vittem el a megunt holmijaimat. Ha jó rád és eljössz érte, ingyen a tiéd.
A Hádát mondanám én is azzal a kiegészítéssel, hogy nyáron (július közeétől végéig volt eddig minden évben) a KILÓS boltok (tudsz rájuk szűrni a honlapon) jelenlegi 4.499 Ft, 4.999 Ft/kg-os árát leviszik 50%-kal, így már nagyon barátságos lesz és ez az egész vagy 2 hétig tart.
A XIV. Kerületben, a Nagy Lajos király útján lévő kilós boltban (Kerékgyártó megálló talán vagy a Bosnyáktól 2 perc séta) hatalmas az eladótér, naponta 2x frissítik ilyenkor is a kitett dolgokat, folyamatosan pótolnak.
Ha tudsz még várni 1-2 hetet és figyeled a honlapot, akkor én ezt javaslom.
Vonatkozik a többi hádás kilós boltra is (nyári akció vagy vakáció vagy valami hasonló szlogennel megy minden évben), szerintem még elég kultúrált az Újpesten, a Tél u-Pozsonyi utca és a Nap utca között lévő bolt (20E busz vagy 14 villamos kis séta).
Fogtam már ki címkés ruhadarabot is.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! Megnéztem mindegyiket interneten és az akciókat ezentúl 2-3 naponta figyelni fogom az ajánlott oldalakon.
3as: nagy átlagban S-s ruhákat hordok, 36-38-as nadrágot, de méretezéstől függően sztem kisebb nagyobb méret is beleférhet. A lábam 38as. Ha esetleg neked is ezek a méreteid, iszonyat hálás lennék az ingyenes ruhákért! Kérlek írj majd itt vagy privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!