Hol tudok Budapest belvárosában 80E méretű, merevítős, push-up-os, nem rettenetes műszálas melltartót venni?
Bár ne lenne, H&M-ben már a 80D kicsi, nagyobb meg nincs.
Légyszi valaki sorstárs help 😅
Legrosszabb esetben mi lenne ha magad varrnád meg? :)
Az is egy megoldás ha nem sikerül találni. ;)
Én csak az alapján mondtam amit láttam a googlen szabásmintát melltartókhoz.
Meg amúgy is csak végső eshetőségnek írtam, arra az esetre ha nem talál számára elfogadható árban olyan méretet. :)
Online érdemes, Freya, Pour Moi, Panache, Curvy Kate gyárt nagyon jókat, amik fiatalosak, szépek is, nem csak bézs-fehér-fekete mint a triumphban
Turiban is kapsz néha, de ebay-t, amazont is nézheted.
Ha egy melltartó jól van összerakva, akkor ekkora mérethez már nem kell a push up, mert az anyag tart annyira, hogy szépen álljon.
Én 70/F vagyok, de a 75/E is jó rám. A Tescoban (F&F) találtam eddig a legjobb melltartóimat. Évek óta megvannak, nagyon kényelmesek, és az anyaguk is elég jó.
Első: Mintha választás kérdése, vagy akkora dicsőség lenne egy genetikailag (tehát nem sebész által elkövetett) nagy mellméret. 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!