Arculattervezőt Budapest belvárosában tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Szeretnék céget csinálni, és szükségem lenne segítségre, aki segít a weboldal, shop, grafika, applikáció, névalkotás, márka és design kialakításában. (V. VI. kerületben keresek)#arculatervezés
2022. jan. 28. 09:41
1/2 malacka07 válasza:
Szia
Én pont ilyen téren keresek munkát. A honlapon és az applikáción kívül mindent meg tudok tervezni. Szórólap, arculat, logó.
Ha nagyon kell szerintem találok rá ismerőst, aki megcsinálja a honlapot. Az app már kicsit kérdésesebb. Az más kategória.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Észben tartom! Most fölvettem vkivel a kapcsolatot, egyeztetés alatt van. Ha esetleg nem úgy alakul, mindenképp jelzek! :-)
2022. febr. 8. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!