Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mibe fektessek 10 millió...

Mibe fektessek 10 millió forintot? 20 éves vagyok és nem igazán érzem magam otthon a pénz ügyi dolgokban.

Figyelt kérdés
okt. 17. 09:55
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
Vagy inkább tanulja meg mindenki maga, hogyan kezeli a pénzét és akkor nem kell másra bíznia és más tanácsaiban megbíznia.
okt. 25. 20:41
 32/36 anonim ***** válasza:
0%
Az ember nem érthet mindenhez, azért vannak szakemberek, akik bizonyos területeken profik.
okt. 25. 22:32
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi hozamot vársz el a 10 misitől egy év alatt?
okt. 29. 17:17
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
#32 Nem kell ahhoz profinak lenni, hogy ne legyél totál fogalmatlan egy területen. Viszont aki egyáltalán nem ért hozzá és be is éri ezzel, azt a profik ott fogják átverni, ahol tudják - nagyon sok helyen...
okt. 29. 20:47
 35/36 anonim ***** válasza:
73%

Semmi profizmus nem kell hozzá, hogy megnézd az otp, mol vagy richter részvények grafikonját és amikor 20-30%-kal olcsóbb, akkor vegyél belőle.

Stabil hátterű, jó profittermelő cégek.

Bitcoint szintén nem kellett hozzá nagy profizmus, hogy lásd a grafikonján kb. mikor érdemes venni és azt hol érdemes eladni.

okt. 29. 21:29
 36/36 anonim ***** válasza:

Akinek annyira nem fontos a pénzügyi tudása, hogy legalább egy könyvet elolvasson hogy javítson rajta, az meg is érdemli, hogy ne legyen képes élvezni az így szerezhető tudás hasznát, illetve hogy annak a kockázatai miatt kevesebb haszna legyen, mert még a megfelelő szakértőt sem képes jól kiválasztani tudás hiányában.

Őszinte részvétem mindenkinek, akinek ezt külön el kell magyarázni.

Mondom ezt úgy, hogy én is csak évekkel az első iskolai közgazdaságtan órám után kezdtem el komolyabban foglalkozni a pénzügyek működésével és a befektetésekkel (meg azzal, hogy a profi szakértők mivel és hogyan vertek át), de már az első milliónyi hozam után rájöttem, hogy mekkora hiba volt, hogy nem kezdtem el sokkal korábban képezni magam ilyen téren is.

Mindenki eldöntheti, hogy inkább mások hibájából tanul, csak a sajátjából, vagy abból sem...

okt. 30. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!