Mibe fektessek 10 millió forintot? 20 éves vagyok és nem igazán érzem magam otthon a pénz ügyi dolgokban.
Itt a saját vállalkozás rovatban találsz pár okos ötletet, itt egy:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..
15: Én igen.
De ez sokmindentől függ, tehát a többi infó is kéne.
Minimális tudás nélkül semmibe ne fektess, mert képtelen vagy megítélni, hogy melyik tanács mennyire jó és hogyan kéne helyesen értelmezned.
Kezdd azzal, hogy elkezded magad képezni a befektetések alapjaival kapcsolatban. Megismered, hogy mik az előnyei, hátrányai, veszélyei az állampapírnak, részvényeknek, indexalapoknak. Találsz róla egy csomó közérthető írást, hasznos tanácsokkal.
Kiszámoló akadémia a YouTube-on, a blogján is rengeteg hasznos tanácsot találsz, de ott van Bencze Balázs YouTube csatornája és még sok másik.
Nem kell kérdezőt kioktatni, tud mindent (is), idézem:
* * Igen, olyan bizniszeket, munkakat en is tudok sokat, ami orankent hoz 8-10 ezret. Csak mindnel ott kell lenni es megy az idom.
* * En mar csak heti 3 napot dolgozom, a tobbin hajtom a csajokat. Igy ha bejon 1-2 milla havonta az boven eleg. Ez melle mar csak nelkulem mukodok dolgokat veszek fel.
* *
Rendes vagy, hogy idemasoltad a privat beszelgetesunket. Bar az okat nem igazan ertem.
En nem a kerdezo voltam, hanem az egyik valaszolo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!