Milyen vállalkozást indítsak 2 millió forintból?
Ennyi pénz kb. semmire nem elég, nem tudom, hogy képzelted.
Ha mégis, akkor valami olyasmire, amit otthon is végezhetsz, tehát nem kell külön befektetni nagyon semmibe, csak olyasmibe, ami amúgy is van, és mégis biztosan dől a pénz, mert kiadásod (adó stb.) így is lesz.
Szaktudásod persze nem mondtad, minek is.
Szobáztatás. Kibérelsz egy garzont Veszprémben, veszel egy rakat ágyneműt, törölközőt, illatmécsest és meghirdeted, hogy garzon kiadó órákra szerelmespároknak.
Kibérled havi 150 ezerért, kiadod napi 6x6 = 36 ezerért.
Amíg nem próbálja ki, nem tudja meg mennyi időre tudja kiadni.
Amúgy napi 6x2 órára gondoltam, hogy ne kelljen kapkodniuk a pároknak.
A takarítás + rendrakás a szűk keresztmetszet inkább, az, hogy ezzel folyamatosan foglalkozni kell... Tehát nincs idő mellette egy főállásra, vagyis mínusz 300 ezer munkabérrel indul az ember.
Te milyen vállalkozásra gondoltál, kérdező?
Mid van a 2 millión kívül (szaktudás, üzlethelyiség, stb.)?
"Vendéglátós vagyok."
Lángossütő, palacsintázó, ezek mindig mennek. Mondjuk ezek komoly szaggal járnak, szóval nem egyszerű, belátom.
Két millából lehet lángossütő vállalkozást indítani?
Erősen meglepődnék ezen.
Kifejtenéd, hogy ebből neked hogy jön össze egy nyereséges vállalkozás?
Én akárhogy osztok, szorzok, sehogy sem jön ki. Engedély, bérleti díj, képzés, felszerelés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!