Miért van az, hogy a fodrászok, barberek aránytalanul jól keresnek más szakmákhoz képest?
Lehetetlen hogy 2 hónapos üzlettel maradjon neki 1,5 Misi.
2. Nekünk van egy barberuzletunk igaz külföldön, de írok számokat csak hogy lássátok hogy nem piskóta ám ez.( havi leosztasban írok mindent, mert van ami 2 havonta jön) és mindent euróban írok.
Szerződések (3db) 2500euro(8 órás határozatlan idejű szerződések)
Bérletidij 400
Aram 150
Viz 30
KKTG 30
Internet 20
Terminál használati díj 5
Banklevonas azért mert terminalunk van - 10%/ használatidij (átlag havi 200 eurót vesztünk a Franc terminál miatt...)
Zselék, papír, penge,samponok átlag havi 200-300. Van amikor 500.
Üzlet biztosítás 200
Átlag 3000-3500 euro a fenntartási költség és még nincs benne az adó ami 18%.
Januárban kerestünk 2835 eurót,hozza kellett nyúlni a decemberihez.
Decemberben 15.120 eurót, ami a zsebünkben maradt az 7000(!) euro.
De karácsonyi időszak 1x van az évben.
Téli időszak átlag 5000 euró a bevétel, nyáron van hogy 10.000/hónap de ez a bevétel, és nem az ami az én zsebemben marad (sajnos)
Könyvelő is havi 150 euro. 3 havonta jönnek ellenőrizni az üzletet, pl a tűzoltó készülék ellenőrzése 150 euro /alkalom..
Szóval tudod hol hiszem én azt el hogy a haver egyedül ennyit keres. Max ha nagyon nem fehéren csinálja a dolgokat, de úgyis ketlem.
Jaj igen. Átlag hajvágás 10 euró, szakáll - hajvágás 20. Számolja ki aki akarja hogy mennyit dolgozunk a pénzért. Szóval átlagosan /fő 2000 euro jut, nyáron több,es nem azért mert sz@rok vagyunk, hanem mert ez a valosag.az adó sokat elvisz,es a minőségi termékek. De nem vagyunk hajlandoak olcsó festéket, és kínai rossz altershave-t használni. Ez van.
Ki van zarva hogy 2 honap alatt ugy felfuttass egy barber vallalkozast hogy tisztan megmarad 1,5 millio.
Be kell fektetni hirdetesbe hogy az emberek tudjanak a barber szalonrol. Jo helyen kell berelni ami konnyen megkozelitheto tomegkozlekedessel es van parkolo a kozelben az autosoknak. Rezsit kell fizetni, eszkozoket vasarolni, anyagokat meg kell venni. Ez nem fog visszajonni 2 honap alatt ugy hogy ezen felul 1,5 millio profitod legyen.
"Legjobb haverom két hónapja nyitott megyeszékhelyen és tisztán megmarad neki 1,5M. Láttam a számait. 23 éves a srác. KATA-val kevés az adó is"
Hazudj még! 😂
150 ezred se marad, hülyegyerek...
(Csak azért válaszolok hogy kapjak pontot)
Szóval állító kérdésed van, amivel nem szabad indítani. Egyet vissza kell lépni és megbizonyosodni hogy igazak-e az állítások. Rendben? Igazán remek. Én megyek is tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!