Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Sopronban Woltozok jelenleg...

Sopronban Woltozok jelenleg és úgy érzem nem keresek elég pénzt vele, hogy adót is kitermeljem, benzint is meg nekem is maradjon. 18 éves vagyok 3 hónapos jogsival, milyen lehetőségek lennének amivel plusz pénzt lehetne szerezni vállalkozóként?

Figyelt kérdés
Leginkább szállításokra gondolok engedély nélkül, vagy pl weboldalak ahol lehet szállítást hirdetni

2024. jan. 9. 22:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

:D :D :D :D :D

ez kretén

2024. jan. 13. 12:42
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

"van úgy, hogy napi 17000ft jön össze 22000ft is de ha jól megy akkor egy nap 33-35000ft. De ebből le kell adózni és ebből lejön a benzin"

"meghaltok miközben én beutazom a világot és élvezem az életet így is már 30 országban voltam miközben ti a legtöbben fix még repülőn sem ültetek"

Taníts, Mester! 😂

2024. jan. 13. 12:46
 33/41 A kérdező kommentje:
32es kösz feldobtad a napom 😂 rajtad kívül a többi ismételgetős control C control V- f@sz nöjjön fel mert óvoda amit csináltok mert azok ismételgetnek és mielőtt azt mondanátok, hogy én vagyok óvodás, közlöm, hogy a vállalkozás nem az ovisok dolga én VÁLLALKOZÓ leszek csak azért is, ehhez is ugyanolyan elhivatottság kell mint aki tűzoltó akar lenni mentő rendőr egyebek vagy akár, hogy alkalmozottként dolgozzon ahova a főnök miatt szorongva megy be és megmondják neki mint egy gépnek, hogy mit csináljon
2024. jan. 15. 00:33
 34/41 A kérdező kommentje:
Mondjuk a hülye én vagyok mert ehhez a témához az emberek 80%a itt hülye 😂
2024. jan. 15. 00:33
 35/41 A kérdező kommentje:
Valami jó vállalkozós Facebook csoportba kellett volna mennem
2024. jan. 15. 00:34
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

tesó, te wolt futárkánt a vállalkozók legalja vagy, az alkalmazotti léttől tulajdonképpen csak az választ el, hogy még fizetett szabadságod sincs

aki vállalkozó, és "saját magának dolgozik" az nagyon nem ez

túl sok motivációs bohóckönyvet olvastál és (arra a kis csökött) agyadra ment

2024. jan. 15. 07:26
 37/41 anonim ***** válasza:
Figyelj, Mester, szívesen bedobunk a Cápák közé, ott szeretik az ilyen szerepelni vágyó bohócokat mutogatni a Gáspár Zsótti show után. 😉
2024. jan. 15. 08:16
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

"18 éves vagyok 3 hónapos jogsival"

"30 országban jártam eddig"

Apuci nem ad lóvét a menő vállalkozási ötletedre?

1-2 utazás árát inkább a taníttatásodra költötte volna... 😂

2024. jan. 15. 08:20
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Gazdag papa szegény papás csávo a könyvéből meg hitelből gazdagodott meg ,de neked futárkodásra senki nem fog hitelt adni 😂
2024. jan. 15. 10:41
 40/41 anonim ***** válasza:
Neked gazdag, vagy szegény papád van, kérdező? Nagy kudarc lehet számára (ha egyáltalán érdekli), hogy a 18 éves gyermeke ilyen kevés ésszel megáldott.
2024. jan. 15. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!