Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Sopronban Woltozok jelenleg...

Sopronban Woltozok jelenleg és úgy érzem nem keresek elég pénzt vele, hogy adót is kitermeljem, benzint is meg nekem is maradjon. 18 éves vagyok 3 hónapos jogsival, milyen lehetőségek lennének amivel plusz pénzt lehetne szerezni vállalkozóként?

Figyelt kérdés
Leginkább szállításokra gondolok engedély nélkül, vagy pl weboldalak ahol lehet szállítást hirdetni

2024. jan. 9. 22:48
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

"Sopronban Woltozok jelenleg és úgy érzem nem keresek elég pénzt vele, hogy adót is kitermeljem, benzint is meg nekem is maradjon."

Dolgozz többet és járj bicajjal, mint a budapesti futárok!

2024. jan. 12. 10:38
 12/41 anonim ***** válasza:
Szerintem magad is tudod a valaszt. Adj fel a kényelemből és a nagy arcodból és ne tarts kocsit, ha nem vagy képes fenntartani.
2024. jan. 12. 10:51
 13/41 A kérdező kommentje:
BP-n tényleg keresnek 1 Misit de ez sajna Sopron. Tényleg kicsit nagyképű voltam, elnézést csak már nem először hallom, hogy menj el ide oda dolgozni. Most szeretnék tapasztalatot gyűjteni vállalkozóként. Heti 4-5ször napi 13 órát dolgozok, heti 2-3szor (vagyis a többi nap) meg este szoktam menni 5 órát. 24 éves Toyota corollám van fent tudom tartani, csak szeretnék több lehetőséget kiaknázni egy kis plusz pénz keresésére vállalkozóként. 1esnek köszönöm a választ, akinek van még értéket adó válasza azt megköszönném!
2024. jan. 12. 16:13
 14/41 anonim ***** válasza:
Kb. Heti 75 órát dolgozol. Mennyi pénzt kapsz te ezért?
2024. jan. 12. 16:37
 15/41 A kérdező kommentje:

Változó! Attól függ mennyi a rendelés, van úgy, hogy napi 17000ft jön össze 22000ft is de ha jól megy akkor egy nap

33-3500ft. De ebből le kell adózni és ebből lejön a benzin

2024. jan. 12. 18:02
 16/41 anonim ***** válasza:

Sopron sajnos egy kisváros, ott nem fogod degeszre keresni magad ebből. Vagyis mondhatjuk, hogy ott ennyi munkával ennyi lóvé van benne. 24 órát meg nyilván nem dolgozhatsz egy nap, meg ugyebár nem is lehet, mert éjféltől másnap délig semmi nincs.

Próbáld meg hirdetni magad, hogy segítesz privátban bevásárolni, mint egy Roksh futár.

2024. jan. 12. 18:02
 17/41 A kérdező kommentje:
Huu ez jó ötlet lehet köszi! Idén előrehozottba érettségizek 2 tárgyból, aztán szeptembertől tervezek menni BP-re és ott folytatni az esti érettségit és ott woltozni
2024. jan. 12. 18:05
 18/41 anonim ***** válasza:

Napi 17 ezret mondjuk pincérként vagy pultosként is megkeresnél + borravaló.

Ha beszélsz nyelveket, angolt, németet, akkor meg hotelben recepciósként.

2024. jan. 12. 18:05
 19/41 anonim ***** válasza:

"aztán szeptembertől tervezek menni BP-re és ott folytatni az esti érettségit és ott woltozni"

Budapesten kinél fogsz lakni?

2024. jan. 12. 18:06
 20/41 A kérdező kommentje:
19es TAKARODJ! Az nem a te dolgod, TE ÉLETED VÉGÉIG ALKALMOZOTTKÉNT FOGSZ DOLGOZNI MÁSNAK AMÍG MEG NEM HALSZ mert egy robot vagy tervek és célok nélkül akit benyelt a rendszer!
2024. jan. 12. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!