Sopronban Woltozok jelenleg és úgy érzem nem keresek elég pénzt vele, hogy adót is kitermeljem, benzint is meg nekem is maradjon. 18 éves vagyok 3 hónapos jogsival, milyen lehetőségek lennének amivel plusz pénzt lehetne szerezni vállalkozóként?
"Sopronban Woltozok jelenleg és úgy érzem nem keresek elég pénzt vele, hogy adót is kitermeljem, benzint is meg nekem is maradjon."
Dolgozz többet és járj bicajjal, mint a budapesti futárok!
Változó! Attól függ mennyi a rendelés, van úgy, hogy napi 17000ft jön össze 22000ft is de ha jól megy akkor egy nap
33-3500ft. De ebből le kell adózni és ebből lejön a benzin
Sopron sajnos egy kisváros, ott nem fogod degeszre keresni magad ebből. Vagyis mondhatjuk, hogy ott ennyi munkával ennyi lóvé van benne. 24 órát meg nyilván nem dolgozhatsz egy nap, meg ugyebár nem is lehet, mert éjféltől másnap délig semmi nincs.
Próbáld meg hirdetni magad, hogy segítesz privátban bevásárolni, mint egy Roksh futár.
Napi 17 ezret mondjuk pincérként vagy pultosként is megkeresnél + borravaló.
Ha beszélsz nyelveket, angolt, németet, akkor meg hotelben recepciósként.
"aztán szeptembertől tervezek menni BP-re és ott folytatni az esti érettségit és ott woltozni"
Budapesten kinél fogsz lakni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!