Sopronban Woltozok jelenleg és úgy érzem nem keresek elég pénzt vele, hogy adót is kitermeljem, benzint is meg nekem is maradjon. 18 éves vagyok 3 hónapos jogsival, milyen lehetőségek lennének amivel plusz pénzt lehetne szerezni vállalkozóként?
Facebookon kezdd el magad hirdetni, hogy kisebb nagyobb cuccok szállítását vállalod.
De kereshetsz egy könyvelőt is, hátha csak rosszul adózól és azért marad kevés pénzed.
Autó helyett mehetsz bicajjal és akkor nem kell üzemanyagra költeni. Lehet érdemes lenne autót cserélni egy kisebb fogyasztásúra.
Ember, te sopronban laksz es idehaza akarsz melozni?
lol
EMBEREK KICSIT ÁLLJATOK LE!
Én választ szeretnék a kérdésemre tippeket vállalkozás fejlesztéshez és nem tanácsokat, hogy hova menjek. Jelenleg esti sulin vagyok érettségit teszem le mellette vállalkozok, addig nem megyek Ausztriába mert ütközne a munka a sulival egyrészt, másrészt meg most vállalkozóként gyűjtök tapasztalatot, majd ha megunom és végeztem a sulival majd megyek a bukott alkalmazotti létbe ahol a főnök dirigal (persze annyi pénzért ki lehet bírni) de az majd lesz
"majd ha megunom és végeztem a sulival majd megyek a bukott alkalmazotti létbe ahol a főnök dirigal (persze annyi pénzért ki lehet bírni) de az majd lesz"
Azanyámot! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!