Sopronban Woltozok jelenleg és úgy érzem nem keresek elég pénzt vele, hogy adót is kitermeljem, benzint is meg nekem is maradjon. 18 éves vagyok 3 hónapos jogsival, milyen lehetőségek lennének amivel plusz pénzt lehetne szerezni vállalkozóként?
A wolt futár a legnagyobb kulimunkák egyike.
Te nagyon benyelted ezt a vállalkozós maszlagot valami online kurzusból. 😂
Tanulj tovább, végezz el egy egyetemet. Bár még érettségire is estire jársz. Ja, várj... 😂
"Próbáld meg hirdetni magad, hogy segítesz privátban bevásárolni, mint egy Roksh futár."
Ez jó ötlet. Az unatkozó háziasszonyok hátha kinyitják neked a bukszájukat... 😏
Még a végén találsz valami sugar nannyt... 😏
"ÉLETED VÉGÉIG ALKALMOZOTTKÉNT FOGSZ DOLGOZNI MÁSNAK AMÍG MEG NEM HALSZ mert egy robot vagy tervek és célok nélkül akit benyelt a rendszer!"
Ezt a szxr dumát hol tanultad? 😂
"Leginkább szállításokra gondolok engedély nélkül, vagy pl weboldalak ahol lehet szállítást hirdetni"
Egy jó drogfutárra mindig van igény, aki keveset kérdez, de pontosan elviszi a bélelt autót Hollandiából a megadott címre. 😂
25 hagyjál már én magamért dolgozok, ez szabadság akkor és annyit amennyit akarok.
21 meg te tipik az az ember vagy akit tényleg benyelt a rendszer. Olvasd el a gazdag papa szegény papa című könyvet és a csöpp agyacskád megérti talán az én szemszögemet
Naa emberek jó megpusztulást a mátrixban meg a a Fidesz uralta depressziós országban meg a fos munkahelyeken, annak a párnak meg sok szerencsét kívánok és közösen építjük a saját sikereinket!
Birkák vagytok mind azok is maradtok mert NPC-k vagytok a mátrixban dolgoztok és meghalltok miközben én beutazom a világot és élvezem az életet így is már 30 országban voltam miközben ti a legtöbben fix még repülőn sem ültetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!