Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Sopronban Woltozok jelenleg...

Sopronban Woltozok jelenleg és úgy érzem nem keresek elég pénzt vele, hogy adót is kitermeljem, benzint is meg nekem is maradjon. 18 éves vagyok 3 hónapos jogsival, milyen lehetőségek lennének amivel plusz pénzt lehetne szerezni vállalkozóként?

Figyelt kérdés
Leginkább szállításokra gondolok engedély nélkül, vagy pl weboldalak ahol lehet szállítást hirdetni

2024. jan. 9. 22:48
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

A wolt futár a legnagyobb kulimunkák egyike.

Te nagyon benyelted ezt a vállalkozós maszlagot valami online kurzusból. 😂

Tanulj tovább, végezz el egy egyetemet. Bár még érettségire is estire jársz. Ja, várj... 😂

2024. jan. 12. 18:43
 22/41 anonim ***** válasza:

"Próbáld meg hirdetni magad, hogy segítesz privátban bevásárolni, mint egy Roksh futár."

Ez jó ötlet. Az unatkozó háziasszonyok hátha kinyitják neked a bukszájukat... 😏

Még a végén találsz valami sugar nannyt... 😏

2024. jan. 12. 18:45
 23/41 anonim ***** válasza:

"ÉLETED VÉGÉIG ALKALMOZOTTKÉNT FOGSZ DOLGOZNI MÁSNAK AMÍG MEG NEM HALSZ mert egy robot vagy tervek és célok nélkül akit benyelt a rendszer!"

Ezt a szxr dumát hol tanultad? 😂

2024. jan. 12. 18:48
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

"Leginkább szállításokra gondolok engedély nélkül, vagy pl weboldalak ahol lehet szállítást hirdetni"

Egy jó drogfutárra mindig van igény, aki keveset kérdez, de pontosan elviszi a bélelt autót Hollandiából a megadott címre. 😂

2024. jan. 12. 18:51
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozol látástól vakulásig és annyi pénzt keresel mint egy átlagos heti 40 órás alkalmazott, de a tankolások miatt kevesebb marad a zsebedben. Hát, nem is tudom ki robot.
2024. jan. 12. 23:07
 26/41 A kérdező kommentje:

25 hagyjál már én magamért dolgozok, ez szabadság akkor és annyit amennyit akarok.

21 meg te tipik az az ember vagy akit tényleg benyelt a rendszer. Olvasd el a gazdag papa szegény papa című könyvet és a csöpp agyacskád megérti talán az én szemszögemet

2024. jan. 13. 12:23
 27/41 A kérdező kommentje:
Azért tanulni egyetemre járni, hogy a végén másnak dolgozz az gáz, de pl valaki tanul ügyvédnék, hogy a végén saját magának dolgozzon vállalkozásban az már jó
2024. jan. 13. 12:24
 28/41 A kérdező kommentje:
Mindegy is, köszönöm annak a pár értelmes tagnak az építő hozzá szólást, többiek meg maradtok a mátrixban akiknek a főnök dirigál és nyaljátok a seggét nehogy kirugjon és majd oda vágja nektek, hogy ha begurul a lambojával, hogyha nagyon jól dolgoztok idén is mindent beleadtok akkor tud magának venni idén még egyet. Vagyis ti más álmait építitek alkalmazottként gürcöltök érte, hogy a főnök a kövi évben is tudjon venni egy jó luxus cikket miközben ti kaptok egy fos fizetést amiből éppen, hogy megéltek.
2024. jan. 13. 12:27
 29/41 A kérdező kommentje:

Naa emberek jó megpusztulást a mátrixban meg a a Fidesz uralta depressziós országban meg a fos munkahelyeken, annak a párnak meg sok szerencsét kívánok és közösen építjük a saját sikereinket!

Birkák vagytok mind azok is maradtok mert NPC-k vagytok a mátrixban dolgoztok és meghalltok miközben én beutazom a világot és élvezem az életet így is már 30 országban voltam miközben ti a legtöbben fix még repülőn sem ültetek

2024. jan. 13. 12:29
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Napi kamu kérdés: PIPA
2024. jan. 13. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!