Mennyi szabad felhasználású hitelt vehetek fel, 3 hónapos munkaviszonnyal? Fizetésem nettó 243000ft 6m forintért van egy ház amit nagyon meg akarok venni.
6M forintért már garázst sem kapsz.
De a bank tud tájékoztatást adni, szerintem 3 hónap nem elég stabil ahhoz hogy hitel alapját képezze. Az ő kliensük leszel, dolgoztasd őket, ne minket.
@1 Elfelejted, hogy Magyarország nem egyenlő Budapesttel. De még csak Pest megyével sem.
Sok ezer olyan ház van Mo.-on, ami eladó, s nem kerül többe, mint 6M. Épp most az ingatlanpontcomon 1343 ház plusz 106 lakás találat van (ha beleszámítjuk, hogy alkudni is lehet, ezt a számot nyugodtan duplázhatjuk is), ám a legtöbb ilyen árkategóriájú házat nem is hirdetik, vagy épp nem ott hirdetik.
Mennyi pénzed lenne önrészre?
Amúgy a 6 millás ház sok esetben az állapota miatt nem hitelezhető.
Lakható a ház .
Nincs öneröm.
De nagyon nagy szükségem lenne arra a házra mert ilyen árban nem fogok találni házat, ahoz képest hogy 6m nagyon jó állapotban van.
Szükségem van egy házra és nem tudom hogy tudnám valahogy össze kaparni azt a 6m forintot.
Bármi tanácsot nagyon szívesen elfogadok. Nagyon fontos lenne.
Tehát amit mondtam
243 nettó fizeté, nincs önerőm, 3 hónapos munkaviszony.
Kérlek segítsetek. Nincs másom ennyit van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!