Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tudnátok mondani pár dolgot...

Tudnátok mondani pár dolgot amiből tudnék csinálni egy kis pénzt? Próbálkoztam már cryptoval, photoshoppolással, resellerkedéssel, de egyik sem jött be annyira. Meghallgatok szívesen ídősebb korosztályt is, ők mit csináltak tinédzser korukban. 17/f

Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 22:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
56%
Kriptóban nagyon sok lehetőség van, de ahhoz pénz kell.
2023. szept. 19. 21:10
 22/27 anonim ***** válasza:
57%
Dropshipping helyett drogshipping és rögtön lesz pénzed. Aztán meg jó sok szabadidőd, csak nem mehetsz sehova. 😂
2023. szept. 20. 00:49
 23/27 anonim ***** válasza:
46%

Inkább csináld meg a buszvezető jogsit és irány Skócia:

"Nem csak Magyarországon van óriási hiány buszsofőrökből, Európa többi országában, például Skóciában is. Ott is, mint itthon a buszok oldalán, hátulján is toboroznak, konkrét fizetésekkel – írja a Pénzcentrum.hu Tóth Benjamin kint élő buszsofőr vlogjára hivatkozva.

A szigetországban élő sofőr mesélt a kinti körülményekről, kereseti lehetőségekről. Videója szerint évi 36,5 ezer fontot keres egy buszsofőr, ami mostani árfolyamon 16,2 millió forint. Ez jó fizetésnek számít, hiszen a minimálbér 21 ezer font körül van – annak majdnem a duplája. Bruttó 36 ezer 500 fontból (plusz a túlóra, hétvégi pótlék) már jól lehet élni Benjamin szerint, jó életszínvonalat lehet fenntartani a munkásosztályban."

2023. szept. 20. 15:14
 24/27 anonim ***** válasza:
20%
Árulj elfbart meg hasonlókat, minden hülye tini kezében azt látni állandóan.
2023. szept. 20. 22:48
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Dolgozni próbálj meg!
2023. szept. 21. 07:44
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha ennyi idős lennék és ennyire nem akarnék dolgozni, online pókereznék.
2023. szept. 22. 01:44
 27/27 anonim ***** válasza:
86%

Én is ilyen lusta és semmirekellő kölyök voltam, aztán lassan rájöttem, hogy ha nem a szüleim nyakán akarok élősködni, hanem boldogulni és előrejutni akarok az életben, akkor dolgoznom kell és folyamatosan képeznem magam.

Ebben mondjuk nekem segített, hogy apám lelépett, aztán meghalt, anyám pedig takarítónőként keveset keresett, tehát nem hogy nem tömtek otthonról pénzzel, hanem sokszor kaja sem volt otthon...

2023. szept. 22. 06:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!