Szerintetek mennyi pénze van egy átlagos tinédzser-nek?
Figyelt kérdés
A tesóm még fiatalabb mint én és nem akarom tőle ezt kerdezgetni. De sokszor látom hogy a mai fiatalok cipők re ruhákra telefonra stb mennyit költenek vajon azt ők veszik maguknak? Illetve szerintetek mennyire dolgoznak meg a mai fiatalok a pénzükért? A tesóm diakmelózott és ő nem szokta így szórni a pénzt szülőktől sem szokott csak úgy kapni. Szerintetek mennyi pénze lehet egy átlag fiatalnak?2023. szept. 3. 19:14
1/6 anonim válasza:
Pontosabban a szüleiknek mennyi pénze van.
2/6 anonim válasza:
Kicsit használd már az agyadat.
5/6 anonim válasza:
én szülőktől soha nem kapok egy ft ot se pedig van nekik bőven. nyári munka + egész évre kapunk suliba átlag szerint ösztöndíjat, meg azért a nagyszülők is adnak szulinapi es karácsonyi pénzt.
én pl szeretek költekezni átlagosan azert havi 70-80ezret elszorok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!