Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden második tinédzseren 100-150 ezres cipő van?

Figyelt kérdés
Haloooo? Ez mi?
2023. jan. 14. 22:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%
Ez nincs így.
2023. jan. 14. 22:08
 2/25 anonim ***** válasza:
49%
jól kereső szülők, összegyűjtött pénz valami menőre mert a külső számít csak manapság
2023. jan. 14. 22:21
 3/25 anonim ***** válasza:
72%
Mert az emberek hülyék.
2023. jan. 14. 22:24
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Menőznek.

Ennyi az agyuk a szuleiknek is.

2023. jan. 14. 22:32
 5/25 anonim válasza:
69%
Nem kell feltétlenül a szülőt hibáztatni. Lehet megdolgozott érte, vagy gyűjtögetett (nyilván kevesebb az ilyen, de létezik). És igen azért mert menő.
2023. jan. 14. 22:35
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Amm szerintem te valami magániskola melett élhetsz hogy ilyeneket látsz. Az aki ezt meg tudja engedni a gyerekének az milliókat kell hogy hazavigyen.

Amúgy ha valaki megengedheti akkor hajrá

2023. jan. 14. 22:38
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Torzít a mintád, valószínűleg gazdag környéken élsz, illetve gazdagok az ismerőseid, plusz lehet hogy jobban ráállt a szemed a drága cipőkre, ezért jobban észreveszed, még ha ritkábban is látsz ilyet, mint amennyire megmarad.

Én pont azt szoktam nézni, hogy nagyon sok tinédzser jár olcsó Decathlonos sportcipőkben (úgynevezett kék termékek).

2023. jan. 14. 23:10
 8/25 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ez jó. Aki ilyet vesz fel, az olyan, mintha táblát akasztana a nyakába, hogy "hülye vagyok". Legalább könnyebb kikerülni.
2023. jan. 15. 00:18
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon minimális azok aránya akiknek tényleg 100+ ezres cipője van. Ha Budapesten sétálgatsz vagy BKV-zol átlagos környéken vagy nagyobb csomópontokon kb. százból 1-2, de szerintem túloztam. Van százezres cipőm/ruhám és szeretem a divatot is, szóval felismerem.(akciósan vettem féláron, szóval nem kell elhinni hogy vki annyiért is vette, még ha drágább cucc is..) Pont a napokban tűnt fel, hogy mennyire alulöltözött az átlag. A pár tízezres Nike/Adidas a csúcs, de nagyon gyakori a párezres szakadt/kopott is. Linkelj már egy ilyen 100+ ezres cipőt amit látsz a fiatalokon, mert szerintem egyáltalán nem divatosak köztük azok a "sznob" márkák, inkább a minimalista cucok.
2023. jan. 15. 01:15
 10/25 anonim ***** válasza:
Mert válság van.
2023. jan. 15. 02:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!