Nettó 570 ezres fizetés milyennek számít szoftverfejlesztőként 2 és fél év tapasztalattal?
Figyelt kérdés
Budapesten dolgozom egy multinál .NET fejlesztőként. 2 és fél év tapasztalatom van.
Bruttó fizetésem 860 000 Ft (nettó ~570 000 Ft)
Év végén várható még egy kisebb fizetésemelés (8-10%).
2022. szept. 15. 15:45
1/19 anonim válasza:
Szerintem ez egy átlagos medior bér. Persze sok mindentől függhet ez is.
De majd mindjárt jön pár ember, akik hetente ennyit keresnek és azt mondják, hogy azonnal válts, meg majd jön másik két ember, akik fele ennyit se keresnek.
3/19 anonim válasza:
Eros junior/gyenge medior ber. Milyen pozicioban vagy pontosan?
4/19 anonim válasza:
Ahh, gyenge sz@r. Ennyiért épeszű ember nem dolgozik. Azonnal válts munkát, mert ez borzasztó szégyenteljes fizetés. Nettó 2 millió alatt ne vállalj munkát. IT-s atyaúristem ez alatt nem kel fel azért, hogy dolgozzon.
5/19 anonim válasza:
Tapasztalatodnak megfelelő, junior sáv felsőbb része, nagyon max. ilyen 200 bruttó van még benne.
Ennyi tapasztalattal elkezdhetsz lassan medior pozikat pályázni br. 1-1.4M sávban.
6/19 A kérdező kommentje:
Ezt kihagytam: a munkahelyemen medior besorolásban vagyok.
2022. szept. 15. 16:28
7/19 anonim válasza:
Akkor itt az ideje valtani (ha nem vagy elegedett ezzel).
8/19 anonim válasza:
Ha full home office van es a valos munka nem tobb otthon napi 1-2 oranal, akkor el lehet vele vegetalni. Ha linkedinen kapsz legalabb 60-70 szazalekkal jobb ajanlatot, akkor viszont azonnal valtani kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!