Nettó 570 ezres fizetés milyennek számít szoftverfejlesztőként 2 és fél év tapasztalattal?
Budapesten dolgozom egy multinál .NET fejlesztőként. 2 és fél év tapasztalatom van.
Bruttó fizetésem 860 000 Ft (nettó ~570 000 Ft)
Év végén várható még egy kisebb fizetésemelés (8-10%).
Átlagos,én egyébként igazából 3 évet mondanám kb mediornak.
Szerintem kb 10-15% ot tudsz most még kihozni ebből ennyi tapasztalattal.
De 1-2 év múlva mostani árakon 1.4 körüli bruttó hozható.
Én azért dobnám be a váltás lehetőségé mert csekély az esély arra, hogy a céged követni tudja a már 10-15% fölötti inflációt az éves emeléseddel.
Nálunk a medior bérsáv most lett emelve br. 1.2-1.7-re, de ahogy kapom LinkedIn-en a spameket szerintem már kevés cég van ahol medior sáv br. 1 alatt kezdődne. A jelenlegi helyeden viszont neked minimum 16% emelés kéne, hogy ezt elérd. Lehetséges, de ismerősi körben kevés olyan cégről hallottan ahol dobálnák a 15%+ emeléseket.
#16 melyik cég, azonnal váltok :D
Nálunk a senior alja kezd 1M br-nál, mondjuk tudom, nálunk nincsenek megfizetve rendesen az emberek, de azért az 1,2 br egy 3-4 év tapasztalattal rendelkező, felelősséggel nem tartozó kollégának szerintem nem reális.
Amúgy a 860 br szerintem teljesen korrekt, plána ha év végén rádobnak még 10%-ot az éves bértárgyalástól függetlenül. Szerintem egy +30%-nál kisebb ajánlatért ne válts, ha amúgy szereted a helyedet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!