Vidéken nulla lakbérrel 200 nettos fizu, vagy pesten 100 ezres albérlet plusz bkv val 400 as fizut kéne kapnom hogy tisztán meglegyen a 200?
Illetve pesten br 500 at kéne kapnom hogy netto 330 meglegyen, hogy ugyanott tartsak mint vidéken ingyenlakás mellett a 200 as fizuval.
Pesten mennyit keres egy pénzügyi diplomás? 330 a plafon nettoban?
De átlag alkalmazotti állás nem brókeres tőzsdés dolog.nem értem vidéken a 600 at. Vagy vállalkozóként?
Itt megáll az élet 200 nál diplomával. És ritka ha diplomást keresnek egyáltalán vagy bejelentik diplomás munkakörre es fizetési kategoriába.
De albi díjam majdnem nulla.
Pályáztam ugyan pestre, lehet egy két interjút meghallgatok. De nem is tudom
Neked felesleges volt pénzügyet tanulni. Maradj a helyi gyárban, kontírozd a főnök tankolásait oszt jólvan.
Tényleg nincs az emberekben semmi ambíció? Ha ott helyben szar állások vannak, el kell menni máshová. Nem értetlenkedni meg brókerezni. (Hófehéren alkalmazottként bejelentve keres ennyit a barátnőm amúgy)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!