Vidéken nulla lakbérrel 200 nettos fizu, vagy pesten 100 ezres albérlet plusz bkv val 400 as fizut kéne kapnom hogy tisztán meglegyen a 200?
Videken sem all meg az elet 200-nal es Pesten sem 330-nal. Diploma nelkul sem.
Mind a ketto vacak fizetes, videken is, Pesten is, diplomatol fuggetlenul.
4-500 nettot par eves tapasztalattal szinte barmelyik multinal megkeresel egyszeru alkalmazottkent penzugyi teruleten.
"4-500 nettot par eves tapasztalattal szinte barmelyik multinal megkeresel"
Ehhez a mondatomhoz meg hozzatennem, hogy egy interjun fontos, hogy ismerd azt a (munkaero)piacot, aminek szeretnel reszese lenni. Lathatoan nem vagy tisztaban a berekkel, sem a sajat kepessegeiddel, sem a munkaltatok elvarasaival. Kezdj el interjura jarni, beszelgess olyanokkal akik a te teruleteden Budapesten munkat vallalnak, nyiss magadnak egy perspektivat. Az, hogy a tartalom es igeny ismerete nelkul hasadra utsz egy interjun es mondasz egy netto 500-as berigenyt, nem fog mukodni. Kinevetnek. Ha kello magabiztossaggal, sajat magadat jol pozicional a teszed mindezt, gondolkozas nelkul megadjak.
Én alkalmazottként (kontroller) nettó 565 ezret kapok plusz cafi és bónusz
És nem vagyok senior sem.
17. Én pénzügy-számvitelt végeztem, de a legtöbb pénzügyes( vagy más közgáz végzettségű) kőbuta ezekhez a témákhoz. Én is csak azért értek jobban a banki, biztosítási, befektetési, tőzsdei témákhoz, gazdasághoz, gazdaságpolitikához, mert ez az érdeklődésem és többezer órát olvastam róluk magamtól, illetve naponta most is több órát foglalkozom velük. De az egyetemen alig tanítanak meg valamit.
Olyanok vannak, hogy megőrülsz. Egyszer egy szintén közgazdász végzettségű ismerősöm megkérdezte tőlem mi az az infláció...
Úgy, hogy előtte néhány évvel diplomázott. És magyarázzam el neki mitől van infláció.
Egy másik gazdálkodás-menedzsment szakirányon végzett közgázos ismerősöm nem értette, hogy mi az hogy munkaerőhiány van, hogy lehet hogy nincsenek emberek, milyen okokból alakul ki munkaerőhiány egy gazdaságban. Ez az átlag szint köztük is.
Nem egy interjún voltam munka mellett is.
Könyvelés asszisztens, pénzügyi ügyintéző, kontroller munkákra is vidéken nem adnak 200 nál többet. Ezért sem jöttem el sojáig a volt munkahelyemről mert nekem ott 200 6 orában volt meg, nem érte meg soha váltanom.
Most megszűnt a cég és munkát keresek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!