Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vidéken nulla lakbérrel 200...

Vidéken nulla lakbérrel 200 nettos fizu, vagy pesten 100 ezres albérlet plusz bkv val 400 as fizut kéne kapnom hogy tisztán meglegyen a 200?

Figyelt kérdés
Őszintén nem tudom költözzem e

2022. szept. 29. 19:58
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Eddig se telefon se egy válaszlevél. Semmi pestről.

De 2 vidéki már most behívott interjura.

2022. szept. 30. 11:15
 32/39 anonim ***** válasza:
Érdekes. Nalam fordítva volt. Pesten 4 héten belül találtam munkát, több ajánlat közül is választhattam, videken meg l.fasz nem volt több hónap alatt se.
2022. szept. 30. 11:23
 33/39 anonim ***** válasza:

Profession.hu nekem szart sem ert, meg valaszra sem meltattak. Linkedinen talaltam munkat penzugyi tanacsado multinal br 650eFt-ert 0 tapasztalattal. Szerintem te siman kaphatnal ennel is tobbet.

Szerintem vallalj olyan munkat Budapesten, ahol heti 2-3 nap home office jar, es akkor nem kell kikoltozni az otthonod kenyelmebol.

2022. szept. 30. 14:29
 34/39 A kérdező kommentje:
De a a 600 asok azok nem valami biztositas hitelugyintézések es ha nincs uj ugyfel általad akkor kirugnak?
2022. szept. 30. 14:44
 35/39 anonim ***** válasza:
SIma SSC-s medior-senior állások
2022. szept. 30. 14:48
 36/39 anonim ***** válasza:
34: amiről te beszélsz, az nem pénzügyi állás, hanem sales. Semmilyen pénzügyi diploma nem kell a biztosítástukmáláshoz.
2022. szept. 30. 17:07
 37/39 anonim ***** válasza:

Ezt a BKV-s marhaságot miért nem tudod abbahagyni? Szaros 9500 Ft.-ért egy jól szervezett, sűrű közlekedési hálózatot kapsz, ahol még lakhelytől függően éjszaka is 5-30 percenként van járat. Legrosszabb esetben, nagyon külvárosi részekre óránként.

Ezzel szemben vidéken súlyos tízezrekért tarthatsz fent autót, mert mondjuk naponta kétszer van busz vagy vonat. Persze ha gyalog vagy biciklivel meg tudsz oldani mindent, az más, de akkor sem egy BKV bérleten kellene múlnia ennek az egésznek. Na meg biztos, hogy csak annyiból kell állnia az életednek, hogy dolgozol, bevásárolsz és otthon ülsz? Fogalmad sincs, hogy azzal a BKV bérleteddel mennyi minden kulturális és egyéb lehetőség válik elérhetővé.

Szerintem te ilyen gondolkodással inkább ne költözz Budapestre, mert nem fogod jól érezni magad, 1 hónap után jönni fogsz a szokásos vidékről felköltözős mantrával, hogy koszos, zajos, nem köszönnek egymásnak az emberek...stb.

2022. okt. 1. 11:04
 38/39 anonim ***** válasza:
55%

#37 En tavasszal letettem az autot Bp-en. Gondoltam adok egy uj eselyt a BKV-nek (bar amig nem volt autom, 10 evig bkv-val jartam). Fel evnel huztam meg a hatart, ha addig nem baratkozom meg vele, johet vissza az auto. Az elmult 5 honapban a szabadidom harmada-fele azzal megy el, hogy tomegkozlekedem. Ja, es baromira draga. Igen, az a 9500 ft draga. A kis dizel autoval abbol piaci uzemanyagaron eljarok dolgozni es bevasarolni 1 honapig. Nyilvan vannak fenntartasi koltsegei, de minimalis, evi ~100 eft.

A BKV mocskos, koszos, budos, borzaszto lassu es draga. 🙂

2022. okt. 2. 12:33
 39/39 anonim ***** válasza:

Ja, havi 8300 Ft.-ból fenntartasz egy autót meg 20 liter üzemanyaggal autókázol egész hónapban. Nyilván egy Ft. adót meg biztosítást nem kell rá fizetni meg soha semmi baja nincs, még olajat sem kell benne cserélni.

Ez egy bődületes hazugság, minden normális ember belátja. Budapesten meg pont az autó az, ami mocskosul lassú.

2022. okt. 3. 22:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!