Vidéken nulla lakbérrel 200 nettos fizu, vagy pesten 100 ezres albérlet plusz bkv val 400 as fizut kéne kapnom hogy tisztán meglegyen a 200?
Közgazdász diploma szamvitel szakirany nemet kozepfok
6 éves tapasztalat mint pénzugyi előado referens irodavezető vidéken.
De dolgoztam németben is. Szo szo megy a nyelv is.
"Ha ott helyben szar állások vannak, el kell menni máshová."
Hát, közgazdaságilag ez is bukta. Nem költözhet fel a fél ország Budapestre meg Nyugat-Dunántúlra.
Te mit szólnál, ha holnaptól 200 másik ember állna ott a munkahelyedért, akár kevesebbért is elvállalva azt (ami még mindig jobb, mint amit az eredeti lakhelyén keresett), aztán téged inkább kirúgnának, és új munkahelyért 200 másik emberrel kellene versengened?
Megnézném azok arcát, akik a költözést javasolják, mi lenne, ha ez a folyamat tényleg beindulna.
Pályáztan pestre is csak brahibol. Kiváncsi vagyok mekkora összegeket akarnak eepkedtetni az unterjukon.
Eddig egyik pesti cég sem jelentkezett a pályázatomra, csak megsúgom. Itt kezdődnek a pesti állások. Múlthéten dobtam szét az önéleteket professionon is e-mailben is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!