Miért van az, hogy minden második tinédzseren 100-150 ezres cipő van?
Én nem tudom, hogy nyúzzátok ti a cipőt...
Nekem a legutolsó Deichmannos is 3 évet bírt. A talpa kopott el. De az 10ezer volt. Kényelmes is volt. Egy 30ezres nem fog 9 évet bírni, az fix.
Mondjunk én HO dolgozok és utálok futni, úszni szoktam, ahhoz meg nem kell cipő.
#21 úgy hogy én bejárok általában az irodába. Plusz szinte mindenhova sétálva megyek, szóval napi 10km simán benne van 1 cipőben.
Home officenál gyakorlatilag napi 1-2 órát töltesz a legtöbb esetben cipőben. Olyan cipőt könnyű találni ami 2 óráig kényelmes, olyat már nehezebb ami 10 órán keresztül az.
Szval ha nem használsz egy cipőt akkor nem lesz kényelmetlen és nem is fog elhasználódni :D
Régebben eléggé spúr voltam a cipőkkel kapcsolatban, manapság (mivel jó jövedelmem lett) már megveszem a drágább, márkás cipőket is, de hatjegyű árcédulát nemigen látok sehol. A márkásabb darabok is megállnak 40-50 ezer körül, esetleg néhány nagyon hype cucc kerül 70-be, de nem 100-ba.
Igaz, én még mindig megvagyok egy 25-30 ezres Sketchers-el, szóval...
"Miért van az, hogy minden második tinédzseren 100-150 ezres cipő van?"
Gyere le vidékre, itt csak a nagyon tehetősebb családok gyerekeinek vannak menő cipői. A többiek teljesen hétköznapi cipőkben járnak, amire futja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!