Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tudnátok mondani pár dolgot...

Tudnátok mondani pár dolgot amiből tudnék csinálni egy kis pénzt? Próbálkoztam már cryptoval, photoshoppolással, resellerkedéssel, de egyik sem jött be annyira. Meghallgatok szívesen ídősebb korosztályt is, ők mit csináltak tinédzser korukban. 17/f

Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 22:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
Én mondjuk ennyi idősen diákmunkásként jártam dolgozni, sokszor hétvégente is, illetve minden nyáron szinte folyamatosan.
2023. szept. 18. 22:43
 2/27 anonim ***** válasza:
94%
Gimis koromban minden nyáron kocsmában voltam pultos legalább egy hónapot, még az egyetem első 2 évében is. Amellett egyetem első szemeszterében reklámújságot hordtunk ki postaládákba Budán.
2023. szept. 18. 23:21
 3/27 anonim ***** válasza:
77%

Oszt milyen kriptóval foglalkoztál, mikor és milyen formában?

"A kriptopénzek ára hétfőn széles körben emelkedett, a bitcoin ebben a hónapban először emelkedett 27 000 dollár fölé."

2023. szept. 19. 00:01
 4/27 anonim ***** válasza:
89%
Mi nem tudhatjuk, hogy te miből tudnál csinálni egy kis pénzt.
2023. szept. 19. 00:26
 5/27 anonim ***** válasza:
85%

Jelenleg 2.500.-/óra a szőlőmunkás bére...

De mihez értesz?

2023. szept. 19. 05:16
 6/27 anonim ***** válasza:
72%
Tanulj. Ennyi idosen abban van a legtobb penz
2023. szept. 19. 05:23
 7/27 anonim ***** válasza:
73%

17 évesen erre a diákmunka a megfelelő eszköz, megkeresheted a hozzád legközelebbi diákszövetkezetet és választhatsz náluk testhezálló munkát.

A másik lehetőség, hogy ha ipari tanuló vagy és elsajátítottál valamilyen szinten valamilyen szakmát már, akkor leszervezheted a szakmai gyakorlatodat valamilyen vállalkozásnál és a gyakorlaton túl is dolgozol náluk, akár a diákszövetkezet bevonásával, akár szülői engedéllyel, ne adj' isten feketén.

2023. szept. 19. 08:01
 8/27 anonim ***** válasza:
81%
A legszomorúbb az, hogy "pénzcsináláson" gondolkodsz, az eszedbe sem jut, hogy dolgozni szeretnél és munkával pénzt keresni.
2023. szept. 19. 08:03
 9/27 anonim ***** válasza:
64%

Influencer. Csak teszed ki a fizetett tiktok posztokat aztán a cégek csak okádják rád a csilliókat.

(nyilván nem ennyire egyszerű)

2023. szept. 19. 08:20
 10/27 anonim ***** válasza:
82%

Munka. Bármi másba kezdtem, befuccsolt. Idődet pazarlod amíg a "pénzcsináláson" agyalsz.

Ami még bejött, hogy eladtam a nem használt tárgyaimat.

Most vagyok 35 és visszatekintve dolgozni is kár volt. Ha többet tanulok, illetve ennek a feltételeit teremtem meg pl. sportolással, akkor már egész hamar elmehettem volna gyakornokoskodi valahová és most sokkal többet keresnék.

2023. szept. 19. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!