Tudnátok mondani pár dolgot amiből tudnék csinálni egy kis pénzt? Próbálkoztam már cryptoval, photoshoppolással, resellerkedéssel, de egyik sem jött be annyira. Meghallgatok szívesen ídősebb korosztályt is, ők mit csináltak tinédzser korukban. 17/f
Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 22:35
11/27 anonim válasza:
Tanulj. Végezz el valami jól fizető szakmát, vagy diplomázz le. Fejleszd magad.
Csak elpazarolt idő, amíg keresed hogy "miből csinálj pénzt" meg mások sikerét próbálod lemásolni sikertelenül.
12/27 anonim válasza:
Hat ha lány lennél kőnyű dolgod enne, de jah fasziként kb. a meki meg hasonló csicskamunkák a reális lehetőségek az is aprópénzért.
13/27 anonim válasza:
A nagy kérdés: pénzből akarsz pénzt csinálni, vagy munkából?
Esetleg ügyeskedésből vagy simlizésből?
14/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2023. szept. 19. 14:46
15/27 anonim válasza:
Szívesen! Kaptál valami használható ötletet?
16/27 anonim válasza:
Áruld már el mit photoshopoltál, resellerkedtél és kriptóztál, olyan kíváncsi vagyok!
17/27 anonim válasza:
17 évesen diák vagy, rossz rovatba tetted a kérdést, ez nem vállalkozás, hanem diákmunka.
18/27 A kérdező kommentje:
15-ös, igen kaptam, nagyon hálás vagyok érte
2023. szept. 19. 18:18
19/27 A kérdező kommentje:
16-os: családi képeket szerkesztgettem, utána megpróbáltam fiveren keresni valami photoshoppos munkát, de egy ember sem bízott meg kb 2 hónapig szóval azt hagytam. Kriptóba csak copy tradeltem több kevesebb sikerrel, néha nyertem rajta, de legtöbbször vesztettem. Ressellerkedni meg cipőket pár osztály társamnak ismerősnek. Igazából abból kerestem a legtöbb pénzt eddig, csak hát ez egy kicsit véges, mert ha az embernek már van cipője nem fog még venni. Szóval ja, sok mindent megpróbáltam már.
2023. szept. 19. 18:22
20/27 anonim válasza:
De miért gondolod, hogy kétkezi vagy éppen szellemi munka helyett neked az ilyen hogy is mondjam "bizniszelést" kell erőltetned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!