Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ebben az esetben hogy lenne...

Ebben az esetben hogy lenne korrekt?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy vállalkozásom benne egy 50nm studiom. Barátnőmmel féléve vagyunk együtt nagyon érdekli az én szakmám ezért úgy mond ki tanítom. Szeretne velem dolgozni. Kérdésem a következő hogyan miként lenne korrekt vele szemben? Én jelenleg egyedül vezetem az üzletet de szeretnék magam mellé embereket. 50-50 százalékos leosztasban lennének nálam minden munka után 50 az övé 50 az enyém. Vannak alap dolgok amik fogyok én állom plusz rezsi stb... Nekem nem kell a barátnőm pénze ezért én arra gondoltam hogy 20-30% reális lenne e minden munka után? Ez kb egy hónapban az az összeg ami fedezi az ő fogyó eszközét kicsi rezsi stb... kb nagyjából így jövök ki 0ra
2022. nov. 30. 13:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Előbb tanulj meg fogalmazni, majd gyere vissza.
2022. dec. 1. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!