Olyan esetben, ha egy diplomamunkára a témavezetőm alig ad hibát 50ből 4 hiba volt. Viszont az opponens addig pontozta ameddig 3-as nem lett mi lehet az igazság? Az opponens volt gyökér? A témavezető túl korrekt? Esetleg félúton a kettő?
Figyelt kérdés
Sajnos az opponens pontozólapját nem kaphattam meg mert "titkos".2020. szept. 8. 15:07
1/6 anonim válasza:
Tökmindegy szerintem, ezek szubjektív ítéletek zömében.
Próbálj meg valahogy túllépni ezen, az életben nem ez számít.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak az átlagon ront. Bár igazad van.
2020. szept. 8. 15:34
3/6 anonim válasza:
Igen, sejtem, hogy amiatt fontos számodra, meg hát rosszul is esik az embernek egy-egy rosszabb értékelés.
De munkafronton és helytállásban illetve karriernél ezek mitsem számítanak majd. Nem a színjelessel dolgoznak szívesen a kollégák, hanem akivel jól lehet együttműködni (szimpatikus).
4/6 anonim válasza:
A konzulensed megkérdezheted erről, hiszen a konzulens keresi és kéri a külső bírálót. ;)
5/6 A kérdező kommentje:
Hát beszéltünk erről na meg záróvizsga előtt egy két tanárnak említettem a dolgot. Aki erre annyit mondott, hogy a phd-sok sokszor szőrös szívűek.
Az viszont szerencse, hogy nincs ilyen átlaghoz kötve nálunk a phd képzés. Csak része a diplomajegy a felvételi eljárásnak.
2020. szept. 8. 18:57
6/6 anonim válasza:
Pont így jártam én is, a témavezető szerint 5-ös lett a konzulensem szerint csak 3-as, és a védésnél is sokat kekeckedett, örültem a végén, hogy nem rontotta tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!