5 millió forint elég lenne? Mihez kezdjek?
Gyári munkásként dolgozom egyedülálló anyaként.
Öröklésből lett 5 millió ft-om, és arra gondoltam, hogy beindítanék egy vállalkozást a kisvárosunkban. Pontos elképzelésem még nincs, de akár tanulni is elmennék. Aztán katás vállalkozókent bérelnék egy helyiséget, ahol a tevékenységet csinálom (pl. Gondoltam szolira is, de az mar rengeteg van itt es rengeteg pénz belefektetni, sajnos műkörmös is sok van már)
A sminktetoválós dolgok is érdekelnek, nemtudom mennyire érné meg ebbe fektetnem, de egy ruhaboltot is szívesen nyitnék. Szívesen fogadok még ötleteket.
Nem is igazán a több pénz, fizetés motivál, inkább az, hogy bizonytalan a munkalehetőség anyaként (8-4ig dolgozom)
De ez már a sokadik munkahelyem az ovis gyerekem mellett, és ha beteg a gyerek, akkor mindenhonnan kirugnak. Tehát a kényelmesebb, könnyebben megoldhatóság miatt szeretnék elsősorban a saját magam ura lenni, az sem érdekel ha csak havi 200ezret keresnék vele. De nemtudom mi érné meg hosszútávon, illetve ennyi pénzből azért lehetne már valamit kezdeni?
Ez is hülyeség,hogy ha "beteg a gyerek mindenhonnan kirúgnak"
kolléganő nálunk 6 hónapig volt otthon covid alatt táppénzen, mert nem tudta másra bízni a gyerekét. Nem rúgták ki.
Másik kolléganő tavaly 183 munkanapot volt táppénzen.. nem rúgták ki.
Oke. Nekem ez a 4. Munkahelyem 1 ev alatt és nem szeretnék amugy sem gyari munkas lenni. (Sose voltam elotte)
Ugyhogy majd valamit kezdek az biztos. Ennyi penzbol siman elvegzem a sminktetoválót is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!