Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 5 millió forint elég lenne?...

5 millió forint elég lenne? Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Gyári munkásként dolgozom egyedülálló anyaként.

Öröklésből lett 5 millió ft-om, és arra gondoltam, hogy beindítanék egy vállalkozást a kisvárosunkban. Pontos elképzelésem még nincs, de akár tanulni is elmennék. Aztán katás vállalkozókent bérelnék egy helyiséget, ahol a tevékenységet csinálom (pl. Gondoltam szolira is, de az mar rengeteg van itt es rengeteg pénz belefektetni, sajnos műkörmös is sok van már)

A sminktetoválós dolgok is érdekelnek, nemtudom mennyire érné meg ebbe fektetnem, de egy ruhaboltot is szívesen nyitnék. Szívesen fogadok még ötleteket.

Nem is igazán a több pénz, fizetés motivál, inkább az, hogy bizonytalan a munkalehetőség anyaként (8-4ig dolgozom)

De ez már a sokadik munkahelyem az ovis gyerekem mellett, és ha beteg a gyerek, akkor mindenhonnan kirugnak. Tehát a kényelmesebb, könnyebben megoldhatóság miatt szeretnék elsősorban a saját magam ura lenni, az sem érdekel ha csak havi 200ezret keresnék vele. De nemtudom mi érné meg hosszútávon, illetve ennyi pénzből azért lehetne már valamit kezdeni?

2022. aug. 5. 21:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
Hát 5 millió... Hát az semmi! Na gyere Gábor, nem veszem meg azt a cipőt neked
2022. aug. 5. 22:02
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Ha 5 milliod van es ennyire sotetben vagy akkor kepzesre koltsd. Tanulj ki egy piackepes szakmat vagy valami, vallalkozast nem ajanlom, nem fog menni.
2022. aug. 5. 22:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Miert nem ajanlod?
2022. aug. 5. 23:19
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Mert gazdasági válság van/lesz, bizonytalan most ilyenbe belekezdeni. (Nem én vagyok #2)
2022. aug. 5. 23:23
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is inkább tanulj valamit, amivel aztán több pénzt tudsz keresni. Stabilabb dolog, mint belevágni egy vállalkozásba mostanában.
2022. aug. 6. 07:20
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem tanulják valami jó szakmát, olyat amivel magasabb jövedelmet tudsz szerezni annál amit jelenleg kapsz
2022. aug. 6. 07:43
 7/14 A kérdező kommentje:
De mint mondtam, itt nem a pénz dolog a lényeg, hanem az, hogy nem sok munka van errefele ami 8-4ig van, ami van most az is bizonytalan, és én csak így tudom a gyerekemet vinni-hozni az oviba, tehát ezert szeretnek egy sajat üzletet, hogy en oszthassam be az időmet.
2022. aug. 6. 09:11
 8/14 anonim ***** válasza:
60%
Annyira vakon vagy hogy ha belkezdel valszeg veszteni fogsz vele. Tok mindegy mit csinalsz
2022. aug. 6. 09:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez is hülyeség,hogy ha "beteg a gyerek mindenhonnan kirúgnak"

kolléganő nálunk 6 hónapig volt otthon covid alatt táppénzen, mert nem tudta másra bízni a gyerekét. Nem rúgták ki.

Másik kolléganő tavaly 183 munkanapot volt táppénzen.. nem rúgták ki.

2022. aug. 6. 09:50
 10/14 A kérdező kommentje:

Oke. Nekem ez a 4. Munkahelyem 1 ev alatt és nem szeretnék amugy sem gyari munkas lenni. (Sose voltam elotte)

Ugyhogy majd valamit kezdek az biztos. Ennyi penzbol siman elvegzem a sminktetoválót is

2022. aug. 7. 08:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!