Munkáltatói szempontból fárasztó és idegesítő az állandó munkaerővándorlás?
Sajnos ebben benne van a másik véglet is, a miért is ugrálnak?
Más a fizetés, mint ahogy azt hirdetik. Persze betanítás után derülnek ki csak a turpisságot.
Mást kell csinálni, mint amit az egész betanításon mondtak.
Meg sem próbálják megfogni az embert. Nem is a győzködésről van szó, de ha az éppen betanult el akar menekülni, lehet kér kérdés után kiderülne miért, és lehet, hogy egy kis változtatással maradna is.
Saját példám: nem szeretek munkahelyek között ugrálni. Szépen betanítottak 3 hét alatt, elkezdődött a munka. Majd teljesen mást kellett csinálni, pontosabban pont azt, amire azt mondták nem kell. De lehet, hogyha egy kicsit egyeztetünk maradtam volna, mert tényleg csak egy dolog szúrta a szemem, de az nagyon.
Még egy lényeges: gondolkodási idő hagyása. Csoporttársam vissza szeretett volna menni. 3 nap eltelt, átgondolta, mégis folytatná. Nem engedték.
Miért is? Kezdeti pánik elmúlt, betanítás megvolt, alkalmas a munkára. Most ahelyett, hogy pár mondatba átbeszélnék, inkább kezdik valaki mással előlről az egész betanítást.
"400 nettó kb átlag fizetés Budapesten, ne várd már el, hogy valaki kiköpje neked a belét."
Átlag irodai munka Pesten is nettó 150-200 körül van, és mellesleg nem Pesten van a vállalkozásom...
"Eddig azt láttam, hogy az ilyen eldumcsizunk, elcigizgetünk nőket keresik, pláne, ha rövid az a szoknya..."
Sajnos van benne valami, a 70 próbanapos között volt aki csak úgy beleírt mindenfélét az önéletrajzába (hogy felvegyem), aztán értetlenkedett, hogy itt dolgozni kell, mert azt hitte párszor dugunk, és megkapja a havi nettó 400-at (máshol munkára fele ennyit se ígértek neki...)
"minden munkahelyen eddig az ilyen libák kellettek"
Sajnos sok helyen előfordul, az a vállalkozásom áll, most az építőiparban vagyok - betont szoktam rendelni, egy idióta kiscsajjal kell egyeztetnem (a főnök dugja, azért van ott), eddig is voltak gondok, mert késett a szállító vagy ilyesmi... de most felvetette egy ismerősét sofőrnek, aki kivitte a szomszédom kerítését! Szomorú, hogy ilyeneket alkalmaznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!