Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Munkáltatói szempontból...

Munkáltatói szempontból fárasztó és idegesítő az állandó munkaerővándorlás?

Figyelt kérdés
Tehát hogy mire megtanulja a munkát addigra vagy előtte felmond és elmegy.

2022. ápr. 10. 08:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
9-es, mintha nem egy országban élnénk. Eddig azt láttam, hogy az ilyen eldumcsizunk, elcigizgetünk nőket keresik, pláne, ha rövid az a szoknya...
2022. ápr. 12. 06:35
 12/19 anonim ***** válasza:
58%

Sajnos ebben benne van a másik véglet is, a miért is ugrálnak?

Más a fizetés, mint ahogy azt hirdetik. Persze betanítás után derülnek ki csak a turpisságot.

Mást kell csinálni, mint amit az egész betanításon mondtak.

Meg sem próbálják megfogni az embert. Nem is a győzködésről van szó, de ha az éppen betanult el akar menekülni, lehet kér kérdés után kiderülne miért, és lehet, hogy egy kis változtatással maradna is.

Saját példám: nem szeretek munkahelyek között ugrálni. Szépen betanítottak 3 hét alatt, elkezdődött a munka. Majd teljesen mást kellett csinálni, pontosabban pont azt, amire azt mondták nem kell. De lehet, hogyha egy kicsit egyeztetünk maradtam volna, mert tényleg csak egy dolog szúrta a szemem, de az nagyon.

Még egy lényeges: gondolkodási idő hagyása. Csoporttársam vissza szeretett volna menni. 3 nap eltelt, átgondolta, mégis folytatná. Nem engedték.

Miért is? Kezdeti pánik elmúlt, betanítás megvolt, alkalmas a munkára. Most ahelyett, hogy pár mondatba átbeszélnék, inkább kezdik valaki mással előlről az egész betanítást.

2022. ápr. 12. 08:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Szokjanak hozzá. Ha nem tetszik valami és nincs változás annak ellenére hogy időben jeleztem én is lelépek. Engem már nem érdekel milyen gazdasági válság jön, meg mennyire nem lesz munka, ezt a játékot már végig vittem 2009-2013, most fordult a kocka nálam és így is marad nem akarok egy hülye főnök meg kollégák miatt idegileg tönkre menni, és nem a több pénz az elsődleges ha otthagyom a munkahelyet. Építőiparban dolgozom de borzasztó még mindig ami itt megy, emberileh egy nagy nulla sajnos a legtöbb vállalkozó.
2022. ápr. 13. 12:54
 14/19 anonim ***** válasza:
emberileg*
2022. ápr. 13. 12:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Milyen munkák esetében tapasztaltátok a fluktuációt?
2022. ápr. 15. 22:05
 16/19 anonim ***** válasza:
A magas fluktuáció csak és kizárólag a munkáltató hibája. Én interjún rá is szoktam kérdezni a fluktuációra. Elég sokat elmond a cégről.
2022. ápr. 16. 07:56
 17/19 anonim ***** válasza:

"400 nettó kb átlag fizetés Budapesten, ne várd már el, hogy valaki kiköpje neked a belét."

Átlag irodai munka Pesten is nettó 150-200 körül van, és mellesleg nem Pesten van a vállalkozásom...

"Eddig azt láttam, hogy az ilyen eldumcsizunk, elcigizgetünk nőket keresik, pláne, ha rövid az a szoknya..."

Sajnos van benne valami, a 70 próbanapos között volt aki csak úgy beleírt mindenfélét az önéletrajzába (hogy felvegyem), aztán értetlenkedett, hogy itt dolgozni kell, mert azt hitte párszor dugunk, és megkapja a havi nettó 400-at (máshol munkára fele ennyit se ígértek neki...)

2022. ápr. 16. 17:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Sokszor azt tapasztaltam, hosszútávon is a hasonló asszonyságok kellenek... Hiába teperek a munkával, minden munkahelyen eddig az ilyen libák kellettek...:(
2022. ápr. 16. 17:55
 19/19 anonim ***** válasza:

"minden munkahelyen eddig az ilyen libák kellettek"

Sajnos sok helyen előfordul, az a vállalkozásom áll, most az építőiparban vagyok - betont szoktam rendelni, egy idióta kiscsajjal kell egyeztetnem (a főnök dugja, azért van ott), eddig is voltak gondok, mert késett a szállító vagy ilyesmi... de most felvetette egy ismerősét sofőrnek, aki kivitte a szomszédom kerítését! Szomorú, hogy ilyeneket alkalmaznak...

2022. ápr. 16. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!