Nem idegesítő már nektek ez a rengeteg támogatás az adófizetők pénzéből? CSOK, babaváró, ingyen autó, lakásfelújítás, kutyatöke?
Mert OV szerint csak az számít aki teleszüli az országot, csinál sok szavazót. Szerinted miért vannak tűzzel vassal a melegek ellen?
Amúgy szerintem is hátrányos megkülönböztetés éri azokat, akiknek nincs gyerekük vagy akiknek nem lehet. Persze erre azt mondják, ha nem tetszik csináljak én is egy szakajtónyi gyereket, mert egy gyerek se számít már, bezzeg ha 3-4 van...
Az autó max fele lehet támogatott.
Amúgy de, zavar, pedig gyerekem, Csokom és babaváróm is van már. Mégse érzem fairnek
Engem az nem zavar h az én adómból más családokat támogatnak így nekik is vna esélyük a boldog életre
Az viszont már nagyon zavar, h haldokló mamutcégeket meg multikat húznak ki a csődből az én adófizető pénzemen.
Ezt nem csak nálunk, de az egész EU, meg USA ezt csinálja, például amikor a repülőtársaságokba tol bele x milliárd dollárt.
Hogy az öreg gazdag tőkések még pár évig zavartalanul yachtozhassanak, miközben felhúztak egy cég monstrumot ami idejét múlta és képtelen haladni a korral.
Nem, mert nem fizetek adót :)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!