Munkáltatói szempontból fárasztó és idegesítő az állandó munkaerővándorlás?
Az fárasztó, hogy nem lehet normális munkaerőt találni - olyat aki nem a telefonját nyomkodja, hanem 120 %-ot belead...
Ebből kifolyólag nem is éri meg itt tartani...
# 5
a munkavállalók magukban gondolom pont ezt gondolják csak fordítva.
Hogy nem találni munkáltatót aki 120%-ot megtenne értük. Nem?
#5 vagyok
Ismerkedési időszakban talán, de később sem változik, és ez a baj. Esetemben asszisztenst / irodavezetőt kerestem, aki "el tud intézni mint, elvezeti az irodát", az első alkalmazottam (sima érettségivel) tökéletes volt, tényleg minden szuper volt, de férjhez ment, terhes lett... Az elmúlt 2 évben kb. 70 igen, hetven!!! próbanapos/próbaidős bukott el, pedig BÁRMIT meg tudok adni, ha mindent belead, és megy a cég, mert akkor van bevétel!
Látom, néhány életképtelen /akiket nyilván senki sem alkalmaz/ jól lepontozott :D
"Fizetsz te annyit?" - Fizetnék, de csak az ígéretekig jutottunk el, mert alkalmatlanok voltak... Csillogott a szemük, hogy nettó 400 ezret adnék egy szimpla irodai munkára, de nem változott semmi, másnap már 15 perc késés, még egy cigi, meg egy telefon a barátomnak, meg még 1 cigi, aztán 40 perc eltelt a munkaidőből, és még a számítógép sincs bekapcsolva!
Elismerem, hogy magasan van a mérce, és a maximumot várom el, de elvárható, mert az előző titkárnőm simán megcsinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!