Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Munkáltatói szempontból...

Munkáltatói szempontból fárasztó és idegesítő az állandó munkaerővándorlás?

Figyelt kérdés
Tehát hogy mire megtanulja a munkát addigra vagy előtte felmond és elmegy.

2022. ápr. 10. 08:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Számomra az, mivel az én nyakamba varrják a betanítását. De én egy szava nincs ember vagyok a cégnél.
2022. ápr. 10. 08:58
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Igen, de teljesen megszokott, managerkent az egyik legnagyobb outsource cegnel latom boven hogy jonnek mennek az emberek. A mi kezunk is meg van kotve, savos fizetes van, nem ugy megy egy ev utan hogy tudunk 20-30 szazalekot adni, megvannak a belso processek.
2022. ápr. 10. 09:01
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha jól fizet, jól bánik az embereivel, nem ugrálnak annyit.
2022. ápr. 10. 09:21
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Fárasztó, idegesítő, veszteséges, de megvan az oka, amin a munkaadó tudna változtatni.
2022. ápr. 10. 09:25
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Az fárasztó, hogy nem lehet normális munkaerőt találni - olyat aki nem a telefonját nyomkodja, hanem 120 %-ot belead...

Ebből kifolyólag nem is éri meg itt tartani...

2022. ápr. 10. 17:58
 6/19 A kérdező kommentje:

# 5

a munkavállalók magukban gondolom pont ezt gondolják csak fordítva.

Hogy nem találni munkáltatót aki 120%-ot megtenne értük. Nem?

2022. ápr. 10. 18:17
 7/19 anonim ***** válasza:
39%

#5 vagyok

Ismerkedési időszakban talán, de később sem változik, és ez a baj. Esetemben asszisztenst / irodavezetőt kerestem, aki "el tud intézni mint, elvezeti az irodát", az első alkalmazottam (sima érettségivel) tökéletes volt, tényleg minden szuper volt, de férjhez ment, terhes lett... Az elmúlt 2 évben kb. 70 igen, hetven!!! próbanapos/próbaidős bukott el, pedig BÁRMIT meg tudok adni, ha mindent belead, és megy a cég, mert akkor van bevétel!

2022. ápr. 10. 19:51
 8/19 anonim ***** válasza:
120%-ot? Te sem vagy egy tanult ember. De mondjuk, hogy értem, azt szeretnéd, hogy mindent beleadjon. Fizetsz te annyit?
2022. ápr. 11. 14:25
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Látom, néhány életképtelen /akiket nyilván senki sem alkalmaz/ jól lepontozott :D

"Fizetsz te annyit?" - Fizetnék, de csak az ígéretekig jutottunk el, mert alkalmatlanok voltak... Csillogott a szemük, hogy nettó 400 ezret adnék egy szimpla irodai munkára, de nem változott semmi, másnap már 15 perc késés, még egy cigi, meg egy telefon a barátomnak, meg még 1 cigi, aztán 40 perc eltelt a munkaidőből, és még a számítógép sincs bekapcsolva!

Elismerem, hogy magasan van a mérce, és a maximumot várom el, de elvárható, mert az előző titkárnőm simán megcsinálta.

2022. ápr. 11. 20:12
 10/19 anonim ***** válasza:
40%
400 nettó kb átlag fizetés Budapesten, ne várd már el, hogy valaki kiköpje neked a belét. Akinek erre benyáladzik a puma, az pont azért van, mert nem ér annyit a munkája, sosem keresett ennyit.
2022. ápr. 11. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!