Tapasztalat nélkül saját fuvaros vállalkozás?
Kezdem ott, hogy bcde jogsim gki kártyám van, páv2 meg digit kártya. Dél-dunántúlon csak építkezésre vettek fel, lapátolni, teherautó platóra dobálhatom csak fel a kavicsot mert nincs tapasztalatom, volánnál nincs felvétel, helyi járat meg összeomlóban van. Nos, hát a szüleim ezt megunták, azt mondták nézzek ki magamnak valami autószállító vagy autómentőt, megveszik és akkor lesz munkám mert rossz nézniük, hogy csak segédmunkás vagyok, pizza futár voltam, fél napot, délután mondták :" itt a napi pénz, köszi a munkát, lassú vagy" gls futárt meg sem próbálom, szinte repülnek..
Szóval én éljek ezzel a lehetőséggel? Még egy Renault Prémium nyergest is be tudnának nekem vállalni ami olyan 5 millió forint. Autószállítót is, vagy autómentőt. Nekem nincs tapasztalatom, de nem ad senki esélyt, hogy legyen, így akkor saját kell, azt mondták a szülők..
Na gratulálok, bár nem a WSZL-hez mentem volna de hát na,csak legyen tapasztalatod aztán majd lehet válogatni. 🙂
Sok sikert, majd mond el a fejleményeket,ha esetleg fel mész Pestre akkor több céget is írj össze,hívd fel őket,aztán ha nem jön be az első tudsz menni másikhoz interjúra.
Wabi az egyébként ugyan az mint a wszl,ugye wabiból lett a wszl de ez lényegtelen.
Ugyan úgy van mint régebben,wszlen belül vannak csoportok azok közül pedig be kerülsz valamelyikbe,azt hiszem vannak akik inkább Északra mások Délre stb.. felé járnak de állítólag megint volt valami változás,igaz ez is lényegtelen.
Kezdésnek nem rossz,gratulálok,belföldes leszel akkor?🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!