A Woltnál szeretnék elkezdeni dolgozni (aktív nappali tagozatos diák vagyok), felmerült bennem pár kérdés, amire nem kaptam még választ. Ugye itt KATA-s vállalkozók vagyunk, van valamilyen fix felmondási idő, amit le kell dolgozni, plusz a KATA-t ha le akarom mondani (és felmondani a Woltnál), annak van valamilyen költsége? Tudnátok tapasztalatokat mondani, hogy mennyit lehet keresni vele kb.? Olyan havi 70 órát tudnék ráfordítani, megéri így is?
szerintem egyenlőre pihenj egy kicsit rá, mert több hónapos várólista van, tehát van még időd ezeknek utánanézned. én már november vége óta regisztrálva vagyok...
2021. jan. 31. 20:38
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg.
Egyrészt hatalmas a várólista másrészt kell gps 4-12órán keresztül, vízálló ruha és egy adag türelem..
2021. febr. 1. 00:23
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elsősorban olyanoktól várok választ, akik ott dolgoznak/dolgoztak. Tudom, hogy hosszú a várólista, a további technikai dolgoknak már utánajártam, hogy mi kéne, nagy része alapból meg is van. Mondhatni, hogy elég nagy bringás vagyok. :D Esetleg más tapasztalatok?
2021. febr. 1. 20:00
4/11 anonim válasza:
Én ott dolgozok. Tanácsolom, hogy vegyél egy GPS-t 20-30ezer ft közt, mert a telefonod nem fogja bírni 8-12óráig folyamatosan és tönkre is menne.. Vízálló nadrágot is kell venned, kabátot ott adnak. ÉSS legyen türelmed. az fontos tényleg. Van pár hülye
2021. febr. 2. 11:06
5/11 anonim válasza:
Nappali tagozatos diákként tudsz menni diakszovetkezeten keresztül (25%-ot vonnak a bevételből 15szja+10 jutalék) vagy kataskent, ami 25k/ho.
Szoval 100k felett éri meg havonta a kata.
70 órával meglesz.
Mostanaban rengeteg embert felvettek,kevesebb a cím és kevesebbet lehet keresni.
2021. febr. 4. 02:11
6/11 anonim válasza:
Ja a kata felmondásának nincs költsége, viszont a számlát a ciklus utan állítják ki, így az utolsó hónapban csak fel hónapot tudsz dolgozni.
Kereset: Iszonyatosan változó, korona előtt simán megvolt a nettó 2500/ora nekem. Most amióta rengeteg a futár csak az ebéd szokott jó lenni. Este és napkozben pangás van.
2021. febr. 4. 02:13
7/11 anonim válasza:
Biciklisfutárnak várólista, 2021 Mogyorórszág van ennél lejjebb?
Közbe a milliárdos oligarchák meg kaviárral húzzák le a wc-t.
Biciklisként átlag bruttó-nettó 3.000-2.000 FT órabér lesz, szal havi 70órával 210-140E Ft -mínusz adó + amorizáció-karbantartás, mellékállásként ugyebár csak 25E az KATA, bicikli esetén nincs benzin pl. szal egy 150-100E nettót össze lehet hozni! De igen hosszú a várólista! hónapok!
2021. febr. 8. 14:36
9/11 anonim válasza:
És mi a helyzet az autós kiszállítással? Az milyen? Kifizetődő? Megéri jelentkezni? Csak mert eénis ezen gondolkozok
febr. 17. 10:03
10/11 anonim válasza:
9. nem éri meg, főleg ilyen üzemanyag árak mellett, plusz az autó amortizációja is költséges egy idő után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!