Kiszállításos pizzéria tapasztalat?
Figyelt kérdés
Egy kiszállításos pizzéria megnyitását tervezem Budapesten(Zugló), elsősorban az induláshoz szükséges engedélyek(pl:haccp), illetve ezek költségvonzatai érdekelnek. Ezen felül szívesen fogadnék hasonló egység üzemeltetésével kapcsolatban tapasztalattal rendelkezőktől minden nemű javaslatot, információt(forgalom, alapanyag-beszerzési-javaslatok, futárlétszám). Futárok, szakácsok válaszát is várom!2015. ápr. 21. 15:48
1/1 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de pizzából elég nagy a kínálat, főleg Budapesten. Nehéz lesz felvenni a versenyt azokkal, akiknek ki van építve a piacuk, megvannak a vásárlóik.
Természetesen nem lehetetlen, de nagyon jó marketing kell hozzá, és elég nagy kezdőtőke, mivel az elején biztosan veszteséges lesz.
Szerintem az a legértelmesebb, ha megkeresed az egészségügyeseket, és "velük együtt" alakítod ki a helységeket. (Mások tapasztalatai szerint kijönnek, és meg lehet velük beszélni, hogy hogy kéne megcsinálni, hogy minden rendben legyen.)
Figyelj arra, hogy az indulásra már minden, és mindenki készen álljon, ne ebből legyenek gondok.
Én ennyit tudtam hozzátenni, biztos jönnek hozzáértőbbek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!