Tapasztalat nélkül saját fuvaros vállalkozás?
Kezdem ott, hogy bcde jogsim gki kártyám van, páv2 meg digit kártya. Dél-dunántúlon csak építkezésre vettek fel, lapátolni, teherautó platóra dobálhatom csak fel a kavicsot mert nincs tapasztalatom, volánnál nincs felvétel, helyi járat meg összeomlóban van. Nos, hát a szüleim ezt megunták, azt mondták nézzek ki magamnak valami autószállító vagy autómentőt, megveszik és akkor lesz munkám mert rossz nézniük, hogy csak segédmunkás vagyok, pizza futár voltam, fél napot, délután mondták :" itt a napi pénz, köszi a munkát, lassú vagy" gls futárt meg sem próbálom, szinte repülnek..
Szóval én éljek ezzel a lehetőséggel? Még egy Renault Prémium nyergest is be tudnának nekem vállalni ami olyan 5 millió forint. Autószállítót is, vagy autómentőt. Nekem nincs tapasztalatom, de nem ad senki esélyt, hogy legyen, így akkor saját kell, azt mondták a szülők..
Konténeresnek mondtad hogy gyorsan tanulsz?
Szombaton is vállalnál melót?
Nagyon szívesen dolgoznál ott,ha adnának esélyt.
25 év alatti vagy amire valamilyen támogatást tudnak fel venni,azt hiszem 25 év alatti pályakezdős.
Az nem valami jó de holnap sikeresebb leszel.
Mondom hogyan kéne szerintem.
Felhívod majd fel veszi.
Te;Jó napot,xy vagyok és érdeklődnék hogy van e önöknél gépkocsivezetői állás?
Ő:Jó napot,igen van.
Te:Ennek nagyon örülök,szeretnék az önök cégünknél dolgozni mint gépkocsivezető,gyorsan tanulok,hétvégén is szívesen dolgozom,közeljövőben szeretnék önöknél nemzetközi gépkocsivezetőként dolgozni.
+Találj ki még valamit,pozitívan és vidáman mond.
Ő;Pl szuper,örülök neki.
Te:Egy apró gond van,pálakezdő lennék de gyorsan tanulok.
Légy magabiztos.
Próbáld meg őket is.
Írok le még pár céget,lehet hogy nem a közeledben vannak de valahol kell tapasztalatot szerezned,majd tudsz válogatni.
-Magyar posta esetleg?
-Gebrüder Weiss,több helyen van.
-Happ Transport,Márkó-Veszprém.
-Rolling cars 95,Veresegyháza.
-A tee Trans Kft,Budapest.
-Huncargo,Sopron.
-Gönczi Trans,Sopron.
-Cél Trans,Győr.
-Alba zöchling,Székesfehérvár.
-Tatai Trans,Tatabánya.
-Hubik Trans,Tata.
-Transintertop,Környe-Tatabánya.
-Domino Trans Kft,Szombathely.
-Sió Trans,Szekszárd.
-Inter vam Trans. Budapest-Kecskemét között talán.
-Prevost,Vecsés-Budapest.
-Karzol Trans, Ecser-Budapest.
-Horváth Rudolf,Hatvan.
-Fiala Trans,Jászberény.
-General transport,Biatorbágy.
-TRH Logisztika,Biatorbágy.
-Supernova Intertransport,Budapest.
-Willi Betz.
-Schuon.
-Dachser.
Parancsolj,remélem elég,ebből már valamelyikének össze kell hogy jöjjön.
Az a lényeg hogy magabiztos legyen a hangod,lehessen hallani a hangodon hogy igen is te ezt tényleg komolyan gondolod.
Sok sikert.
Majd holnap írd meg melyik sikerült? 🙂
- Magyar posta, néni már lassan letiltja a számom, gyakran hívom, hogy van e itt felvétel.
-Gebrüder Weiss,több helyen van, igen, de kell német nyelvtudás mert nem csak belföldeznek.
-Happ Transport,Márkó-Veszprém múlt év februárban beszéltem velük, ott az volt a kifogás, hogy nagyon távol lakok és nincs ember a környékemen aki HAPP-os és nem lehet műszakot váltani.
-Rolling cars 95,Veresegyháza.
-A tee Trans Kft,Budapest.
-Huncargo,Sopron.
-Gönczi Trans,Sopron.
-Cél Trans,Győr.
-Alba zöchling,Székesfehérvár.
-Tatai Trans,Tatabánya.
Majd őket felhívom.
-Hubik Trans,Tata. - nincs betanuló járat
-Transintertop,Környe-Tatabánya. felhívom, köszi.
-Domino Trans Kft,Szombathely. kéne fél év gyakorlat.
-Sió Trans,Szekszárd. ők voltak az elsők akiket kerestem.. gyakorlat hiánya miatt ignoráltak.
-Inter vam Trans. Budapest-Kecskemét között talán. őket még nem hívtam, holnap hívom, köszönöm :)
-Prevost,Vecsés-Budapest. kell az adr.
-Karzol Trans, Ecser-Budapest. nemzetközibe félek menni, ős csak nemzetközibe tanítanak be.
-Horváth Rudolf,Hatvan. - önéletrajzom bent van telefont nem vették eddig fel.
-Fiala Trans,Jászberény. nem hívtam még, köszönöm. :)
-General transport,Biatorbágy. lehet, nem voltam szimpi, azt mondták, hogy jelenleg nincs felvétel kb. 3 hónapja.
-TRH Logisztika,Biatorbágy. nem hallottam róla, keresem, köszi :)
-Supernova Intertransport,Budapest. - nemzetköziznek, és kell 3 hónap nyerges gyakorlat, de amúgy jó cég, wabi frenchise.
-Willi Betz.
-Schuon.
-Dachser.
minda három nemzetközizik.
Nagyon rendes vagy, köszönöm szépen :)).
Szívesen.🙂
Ne félj a nemzetközitől,van hogy az sokkal jobb mint ha belföldön rakodnál napi 3-4x,kezdőként nemzetköziben jobb cégek nem dobnak bele a mély vízbe azonnal,tapasztalt sofőrrel mész aki be tanít,nem lennél egyedül ezért nincs is mitől félned mert ott van melletted a pilóta.
Én kezdő furgonosként egyedül mentem nemzetközibe,csak telefonos segítség volt,mindent meg tudtam oldani,sosem volt semmi probléma.
Gebrüder Weiss,több helyen van, igen, de kell német nyelvtudás mert nem csak belföldeznek.
Arra ott a google fordító.🤣
Én inkább Olaszban fordítóztam sokat,de volt hogy a német irodista is nekem,olyan is volt amikor ki derült hogy magyar az illető és ez sokszor fordult elő. 😁
Ha nyelvet is szeretnél tanulni akkor keress valami egyszerű melót ott helyben,ilyen 8 órásat és mellette tanuld egy tanár segítségével az angolt vagy a németet,13-15 óra munka után nem nagyon lesz kedved tanulgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!