Tapasztalat nélkül saját fuvaros vállalkozás?
Kezdem ott, hogy bcde jogsim gki kártyám van, páv2 meg digit kártya. Dél-dunántúlon csak építkezésre vettek fel, lapátolni, teherautó platóra dobálhatom csak fel a kavicsot mert nincs tapasztalatom, volánnál nincs felvétel, helyi járat meg összeomlóban van. Nos, hát a szüleim ezt megunták, azt mondták nézzek ki magamnak valami autószállító vagy autómentőt, megveszik és akkor lesz munkám mert rossz nézniük, hogy csak segédmunkás vagyok, pizza futár voltam, fél napot, délután mondták :" itt a napi pénz, köszi a munkát, lassú vagy" gls futárt meg sem próbálom, szinte repülnek..
Szóval én éljek ezzel a lehetőséggel? Még egy Renault Prémium nyergest is be tudnának nekem vállalni ami olyan 5 millió forint. Autószállítót is, vagy autómentőt. Nekem nincs tapasztalatom, de nem ad senki esélyt, hogy legyen, így akkor saját kell, azt mondták a szülők..
Én a Te helyedben nem gondolkodnék, a szüleimnek megköszönném a nyergest, és
ha ugy gondolod, megkérdezném, nem-e jöhetne esetleg kettő. Bejegyeztetném a saját szállito cégemet, alkalmaznék sofört, és otthonrol telefonon intéznék mindent. Az első naptol gyüjenék ujabb szállito eszközre, ugy megszervezném a kocsik utvonalát, hogy ne legyen üres futása egyiknek sem. Az elején az alkalmazottaimat tul fizetném, hogy biztos legyek benne, hogy
a felmerülő problémákat mindig a legjobban oldják meg.
Rengeteg buktatója van a fuvarozásnak, előbb számolj. Van-e fuvarod, mikor fizetik ki (általában 45-60 nap), van-e tőkéd két hónapig finanszírozni az üzemanyagot (6000 km x 0,28=1680 liter x 410 ft= 688.800 ft/hó., útadó kb 200.000 / hó, sofőr belföld 350.000 / hó + járulékok kb 80.000 / hó, kötelező bizt. + rakomány bizt. + letéti bizt.+ ÁFA-t fél évig te finanszírozod, és sok egyéb carság, mire az első fuvardíj visszajön.)
A Renault Prémium örök autó, örökké a tiéd mert használtan nehéz eladni.
Ha mégis belevágsz akkor sok szerencsét!
+közben kibukik, hogy a nyergesek mégsem annyira menetkészek felkészültségileg
+az alkalmazott sofőrt megbüntetik XY kihágás miatt, ami a céget terheli
És máris kész a csőd :'D
Mi a helyzet kérdező?
Fel hívtad őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!