Tapasztalat nélkül saját fuvaros vállalkozás?
Kezdem ott, hogy bcde jogsim gki kártyám van, páv2 meg digit kártya. Dél-dunántúlon csak építkezésre vettek fel, lapátolni, teherautó platóra dobálhatom csak fel a kavicsot mert nincs tapasztalatom, volánnál nincs felvétel, helyi járat meg összeomlóban van. Nos, hát a szüleim ezt megunták, azt mondták nézzek ki magamnak valami autószállító vagy autómentőt, megveszik és akkor lesz munkám mert rossz nézniük, hogy csak segédmunkás vagyok, pizza futár voltam, fél napot, délután mondták :" itt a napi pénz, köszi a munkát, lassú vagy" gls futárt meg sem próbálom, szinte repülnek..
Szóval én éljek ezzel a lehetőséggel? Még egy Renault Prémium nyergest is be tudnának nekem vállalni ami olyan 5 millió forint. Autószállítót is, vagy autómentőt. Nekem nincs tapasztalatom, de nem ad senki esélyt, hogy legyen, így akkor saját kell, azt mondták a szülők..
Tapasztalat nélkül nagyon nehéz és nem is ajánlom.
Anno én is akartam,de már egyre nehezebb mert mindenféle szabály van,ha valamit hibának vélnek a rendőrök akkor akár jó sokra megbírságolhatnak.
Hová valósi vagy?
Mondok cégeket ahová fel vehetnek.
Saját kocsid van? Ez fontos ahoz hogy el tudj menni messzebbre is a telephelyre.
Bocs butaságot kérdeztem.
Belföldön szeretnél kezdeni vagy mehet mingyárt a nemzetközi???
Erre muszáj választ adnod másképpen nem tudok segíteni.
Belföld , nem tudok idegen nyelvet, vagyis most tanulom rendesen mert szinte semmi a tudásom.
E kategóriám van, BCDE :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!