Mi kell egy kocsma nyitásához? Mennyire éri meg? Valakinek tapasztalatok?
Én városon élek, de egyik haveromnak falun van kocsmája.
Azt mondjuk nem ő nyitotta, a nagyapjáé volt aki meghalt, az apja örökölte volna de neki nem kellett ezért a gyereké lett aki 22 éves.
Már 2 éve viszi a helyet, mondjuk konkurenciája nincs, mivel ez az egyetlen kocsma a faluban. Össze vissza 800 lakos lehet, de sok a fiatal akik oda járnak, meg az öregek is.
Fokozatosan pofozza helyre a helyet, de nem úgy hogy munkásoknak fizet, hanem a haverjaival festenek, iszogatnak, aztán fokozatosan csinálják.
1 évig egyedül vitte minden nap a helyet, de tavaly nyártól felvett egy másik 21 éves srácot, az a gyerek van hét közben, a haverom pedig hétvégén.
De előfordul, hogy hétköznap vagy hétvégén is mindketten ott vannak, főleg nyáron.
Ő azt mondja nem panaszkodhat, sokkal jobban megy mint amire számított, főleg nyáron. Vett vetítőt, nyáron kint a terasz tele szokott lenni ha meccs van.
Plusz ő ilyen web desinger meg grafikus, szóval szokott neki ebből is pénz jönni.
Nekem nagyon tetszik az a hely, nyáron sokat vagyok otthon, akkor járunk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!