Mivel honorálja a munkáltató hogy sok éve ott vagyok ha béremelést nem ad, ugyanakkor újabb és újabb munkaköri leírásba bele sem férő feladatok meg vannak?
Tehát emelés nuku 5 év után se, de újabb és újabb feladatkörök ráadásul olyanok amikről felvételkor szó se volt, munkaköri leírásban benne sincsenek. Ezek vanak emelés az nincs.
Mivel honorálja sokéves ittlétemet és a hozzáállásomat ? Hogy vállalok midnent és nem úgy vagyok mint egyesek akik közlik: nincs benne a szerződésben nem vállalom!!
"felmondani fel lehet és az mit old meg?"
ÖÖ a kérdésben felvetett problémáidat?
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!! És akkor azon helyek amik emelnek azok vajon miért emelnek? Miért kapott a tesóm pl. 100 bruttós emelést idén mikor előtte tavaly decben is kapott? Vajon miért? Versenyszféra! Nem kötelezi a céget emelésre semmi mégis emelnek mindenütt!
A sparban idén (csak idén) 2x!!!!!!!! volt emelés! Miért? Jogszabály nem állt mögötte nem kényszerítette rá semmi!
Jönnek itt nekem jogszabállyal hogy csak azok a cégek emelnek amiket a jog arra kényszerít? AHA!! Igen???
"Nem kell, hogy honorálja, mert így, béremelés nélkül is megcsinálod az újabb és újabb plusz feladatokat.
„
Ez meg álnaiv beszólás mert persze mondhatok nemet is aztán maholnap az utcán leszek.
Szerinted eltűrné hogy 1x is nemet mondjak?: Kirúgna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!