Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az embereknek már tényleg...

Az embereknek már tényleg csak az irodai munka felel meg?

Figyelt kérdés

2 helyet hirdet a cég, az egyik a adminisztrációs (irodai munka) a másik egy raktározási munka.

A raktáros munka többet fizet jó arcok a srácok/hölgyek a raktárunkban és senkit nem érdekel, mindenki az irodában akar "titkárnő" lenni.

2019. júl. 11. 19:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
92%
Logisztikát nem a raktáros végzi, hanem a logisztikus. Aki ugyanugy irodaba ul. Neki szolok telefonon, hogy 5 perc es.ott vagyok, adjon egy raktarost v targoncast vagy banom is en kit
2019. júl. 11. 20:55
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha eléd teszem a kelbimbót meg a csokigolyót, te melyiket választod?
2019. júl. 11. 21:35
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Neked mi bajod van? Mindenki olyan munkakörben dolgozzon amilyenben akar. A titkárnőnek is van haszna, nem csak ül és néz. Irigykedni nem szép dolog, meg undorítóan leszólni másokat. De mint írták, az irodai munka nem egyenlő a titkárnősködéssel. Lehet neked a raktárban kéne dolgoznod ilyen felfogással.
2019. júl. 11. 21:45
 24/38 anonim ***** válasza:
94%

Nekem például nem csak az irodai munka felel meg, most is fizikai munkát végzek. Ám következőnek irodait keresek, nem véletlenül.

Vannak ugyanis elvárásaim a munkával kapcsolatban. Az első a napi munkaidő, ami nálam nyolc óra. Nem 12, nem "hattú' ketőjig van a műszak, de vagy négyig azér' maradjál mán, zsebbe kifizetem". Nyolc óra, nem több. Nem kell, hogy fix nappalos legyen, csak ezt a határt ne lépje túl.

A másik elvárás a hétvége. A hétvége nálam egymás utáni szombatot és vasárnapot jelent és én olyankor nem dolgozom. Persze ha munkanap-áthelyezés van, akkor élek a lehetőséggel.

Ezt azon a vidéken, ahol én élek, csak irodai munkakörökben oldható meg a fenti munkaidő-beosztás úgy, hogy a fizetésből ne haljon éhen az ember. A fizikai munkakörökben már szinte mindenütt 12 órás folyamatos műszakolás megy, ahol meg nem, ott a túlórákkal szívatják a népet. Ha pedig mégis elég hétfőtől péntekig napi 8 órát dolgozni, akkor közmunkáról vagy rehabilitációs(nak mondott) munkáról van szó, havi egy marék üveggyöngyért.

Irodai közegben viszont emberi módon lehet dolgozni és a fejlődést is támogatják, nem gáncsolják el azonnal a tanulni vágyó kollégát.

2019. júl. 11. 21:47
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem, úgy látszik a magyarok kékgalléros jövőt szánnak a gyerekeiknek. Lásd az oktatást amelynek mára nem titkolton az lett a célja, hogy írni és olvasni éppen csak tudó félanalfabéta fiatalokat képezzen. Megint csak rengeteg ember megy külföldre fizikai munkát végezni, sokan diplomával.

Szerintem egyértelműen kilehet jelenteni, hogy ott ahol a 21. században "oktatási reform" címszó alatt a közoktatást segédmunkás képzővé lehet lezülleszteni, ott ahol a gazdaság még mindig gyári összeszerelőmunkás olcsó bérezésétől függ és ott ahol az irodai munkások 80%-a SSC-ben dolgozik, ott teljesen hibás következtetés az, hogy mindenki irodai munkás akarna lenni. A tények mást mutatnak, a magyarok nem akarnak tanulni, még a diplomások között is rengetegen szűk korlátok között mozognak.

2019. júl. 11. 22:26
 26/38 A kérdező kommentje:

Akkor kihagsúlyozom megint egy-két gyenge elméjű válaszadó miatt, nem nincs bajom az irodai munkával a munkám fele nekem is az.

Viszont igen azt beismerem, h vannak felesleges munkák irodai munkák között, és megint csak nem nem irigykedek egy titkárnőre se egy titkárra. Azt is elismetem, h a társadalom butul köszönhetően az oktatásnak valamint a médiának és maguknak a szülőknek.

2019. júl. 11. 22:41
 27/38 anonim ***** válasza:
79%
Mindegy. 5-10 év, és mindkettő feleslegessé válik.
2019. júl. 11. 23:13
 28/38 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te nem tudod mit csinál xy es szerinted felesleges, meg nem biztos hogy valoban az is. Tájékozódj egy kicsit a világban
2019. júl. 11. 23:32
 29/38 A kérdező kommentje:
Na jó kérlek írjátok össze, h szerintetek mit csinál egy titkárnő. :)
2019. júl. 11. 23:35
 30/38 anonim ***** válasza:
melyik cégnél például?
2019. júl. 12. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!