18 év alatt irodai vagy informatikai diákmunka teljesen reménytelen?
Figyelt kérdés
Jelenleg 17 éves vagyok, a nyárra keresek egyenlőre diákmunkát, de lehet tanév közben is folytatnám. Az ezelőtti két nyáron is dolgoztam, viszont ezen a nyáron egy irodai vagy informatikai munkát végeznék a legszívesebben. A gond, hogy szinte az összes ilyen diákmunkához vagy 18 évesnek kell lenni, vagy aktív hallgatói jogviszonnyal kell rendelkezni, én pedig még csak most fogok 12. -be menni. Programozást szeretnék majd továbbtanulni, évek óta már otthon is gyakorlom, illetve a gépekhez is érték, excel stb. programok sem állnak távol, viszont a korom miatt nem tálalok egy olyan álláshirdetést, ahol ilyen munkakörökbe felvennének. Végső soron mindenkepp dolgozni fogok ezen a nyáron is, csak kíváncsi vagyok, hátha tudnék menni valamilyen irodai munkára, nem komolyak az elvárásaim, fizetésben sem, csak jobban élvezném önmagában. Bármi tippet vagy tanácsot elfogadok, előre is köszönöm.2019. jún. 12. 17:45
1/3 anonim válasza:
diákszövetkezeteket keress, van belőlük elég sok, ott vannak a munkaajánlatok is
2/3 anonim válasza:
Informatikai teljesen esélytelen. De nálunk pl a munkaügyi központ közvetített ki diákokat ilyen irodai iratválogató munkára.
3/3 anonim válasza:
Én 15 éves koromtól diákmelóztam, de diákszövetkezet által sosem kaptam ilyen munkát, csak fizikai melót. Viszont 3 nyarat dolgoztam az önkormányzatnál, ott irodába voltam, de oda csak 1 nyáron 1 hónapot lehetett menni 6 órába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!