Nyilván minél többet adnak érte annál nehezebb, de kb. mennyire az? Elvégre nagy szakértelem nem kell hozzá, de gondolom olyan nettó 8-900 ft-os órabérért azért tudni is kell valamit.
2016. jún. 9. 11:16
1/6 anonim válasza:
Nettó 8-900 mi diákként mi? Álmodj, ez valami értékesítő ahova próbálnak berángatni, vagy telefonos munka. Egyébként ez a diákmunka... nem akarok bunkó lenni de sok helyen a diákok veszik el a keresőképes már szakmával rendelkezők elől a munkát (pl. feleségem munkája is irodai lenne, mégis sok helyen látom diákot vesznek fel helyette... és azért tanult több évet), illetve ha nem is veszik el de őket részesítik előnyben a munkaadók, én ezt szigorítanám, olyan diák mehessen csak aki tényleg rászorul.
2016. jún. 9. 11:46
2/6 anonim válasza:
"Nettó 8-900 mi diákként mi? Álmodj"
Miért? Diákmunkásoknál sokkal járulékot kell fizetni. Mikor diákmunkásként 900 nettót kerestem, ugyanabban a munkakörben a rendes munkások 700-at kaptak, pedig már ott voltak 5-10 éve is, úgy utáltak emiatt mint a szart :D
Persze van olyan cég ami ezt a különbözetet elteszi magának.
2016. jún. 9. 12:19
3/6 anonim válasza:
sokkal kevesebb* járulékot
2016. jún. 9. 12:19
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet irigyelni a diákokat, hogy többet keresnek, de ha majd főállást fogok keresni akkor meg azzal fognak elutasítani mindenhonnan, hogy nincs "tapasztalatom". Sok helyen már a diákmunkához is megkívánják a tapasztalatot. Meg persze az se árt, ha van valami kis félretett pénzem, nem kell mindig a szüleimtől kunyerálni.
2016. jún. 9. 12:51
5/6 anonim válasza:
Diákmunkát nem fogják neked olyan nagy valami gyakorlatnak tapasztalatnak betudni... és való igaz, nagy szakértelem nem kell semmihez...
2016. jún. 10. 13:07
6/6 anonim válasza:
Attól függ mit takar az "irodai munka" kifejezés. Én egyetem mellett diákként nettó 1000 Ft-ot kerestem óránként, de szoftverfejlesztő pozícióban, ezt is hívhatjuk irodai munkának. Hogy nehéz-e? Nézőpont kérdése, nekem nem volt az, de nyilván nem tudja akárki megcsinálni.
Ilyen adatrögzítés meg papírhajtogatás, fénymásolás, stb. munkák inkább a monotonitás miatt fárasztóak, de nem vagyok benne biztos, hogy azért nettó 900-at fizetnek. Az ilyenekhez nem árt már némi szaktudás is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!