A diákmunka miért fizet jobb órabért, mint a rendes munka?
Valamelyik újságban olvastam,hogy a diákok már akár 700 forintos órabérben is végezhetnek diákmunkát.
Az egyik megyeszékhelyről volt szó. De gondolom BP-en is adnak ennyit.
Azt írták,hogy a rosszabb munka is fizet 500 Ft/ óra.
Miért kapnak ők ennyit amikor egy a szakmáját megtanult abban éveket ledolgozott felnőtt nem kap sokszor ennyit?(sőt gyakran nem)
"Miért kapnak ők ennyit amikor egy a szakmáját megtanult abban éveket ledolgozott felnőtt nem kap sokszor ennyit?(sőt gyakran nem)"
Ha neked nincs meg a 700 forintos órabéred (amiről azt írják "akár" még azt is megkaphatják, tehát nem ez az átlag), akkor magadban keresd a hibát. Egyébként meg ugyanazt a munkakört hasonlítsd össze, és tedd fel újra a kérdést, mert így, ebben a formában semmi értelme nincs (nekem pl. 1100 forintos az órabérem, tehát én inkább sajnálom a diákokat).
utolsó
magas lóról könnyű beszélni.
Én tele vagyok hibákkal,de ezt mond azoknak akik 10-20 éve dolgoznak én nem kapnak 700at óránként.
Kiszámoltad,hogy a 700 Ft/óra az mennyi?
Bevallom azt nem írták,hogy nettó vagy bruttó
Mert ha nettóban kapnak ennyit....
Nem a diákoktól sajnálom az zavar,hogy a felnőttek sokszor nem kapnak ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!