Mire számíthatok egy irodai diákmunka állásinterjúján?
Eddig csak gyorsétteremben meg kávézóban dolgoztam, de most irodai munkára jelentkeztem. Ez már komolyabb. Tudtok valami tanácsot adni? Előre is köszönöm! :)
L
Valószínű, hogy el kell mondd, hogy milyen munkákat végeztél eddig, szeretted-e, miben lettél jobb, esetleg, h milyen suliba jártál, miért szeretnél munkahelyet váltani... Vagy ha egy ideje nincs munkád, akkor mivel töltötted ezalatt az idődet... Ilyesmiket kérdezhetnek.
Ha annál a cégnél lesz, ahova fel akarnak venni, és nem közvetítőhöz mész, akkor lehetnek szakmaibb kérdések is. Nálam volt olyan pl, h elvárás volt az Excel magas szintű ismerete, ott pl tesztelték is, kaptam 2 oldalas feladatot meg egy jó nagy adatbázist és 40 percet kaptam a megoldására. Ha elvárás az angol nyelvtudás, azt is tesztelni fogják.
Jó és rossz tulajdonságokat általában kérdezik. Készülj fel rá!
(Én nem tettem :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!