Vajon miért nem hívnak be még pályakezdő informatikus állásokra interjúra sem, amikor van IT diplomám?
Figyelt kérdés
2019. máj. 31. 09:07
51/53 anonim válasza:
Igen, vannak gondok a CVjével, megírtam neki miket kellene változtatni, de egy köszönömre se méltatott. Ilyen hozzáállású embert én se vennék fel.
52/53 Botond1999 válasza:
Nagy valószínűség szerint az önéletrajzodban van a hiba. Ha nem elég vonzó, figyelemfelkeltő, akkor azonnal félredobják, mondván hogy ez unalmas ember, semmi kreativitása nincs (ami pedig fontos egy programozónál). Próbáld meg a Gerilla önéletrajzot, a neten megtalálod.
53/53 anonim válasza:
Ez megijesztett. Ezek szerint kitörölhetem a Kandós diplomával? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!